Yardım Bajaj NS200 UG2 Alınır mı?

Reaksiyon skoru
48
NS200 UG2 188k bir fiyatı var. ufak bir makyaj yapılmış. Birde rks srk250s var. Görünüş ve fiyat için rks istiyorum fakat yedek parçada sıkıntı yaşayabilirim. Sıkıntı yaşamayayım diye bir taraftan da ns200 ug2 istiyorum. 188k fiyata değer mi? Bazen öneri olarak da 2.el şunu al diyorlar fakat pek oralara girmek istemiyorum.

bende motosiklet arayışı içerisindeyim, araştırdığım kadarıyla dediğin parça sıkıntısı çin menşeili motorlarda çok yaygın. senin gibi bende supersport tarzı seviyorum fakat bütçeyi zorlayıp japon almak gerekiyor o yüzden, kendim de öyle yapacağım gibi duruyor, bajaj tercih edebilirsin F250 ye de bir bakmanı öneririm.

bende motosiklet arayışı içerisindeyim, araştırdığım kadarıyla dediğin parça sıkıntısı çin menşeili motorlarda çok yaygın. senin gibi bende supersport tarzı seviyorum fakat bütçeyi zorlayıp japon almak gerekiyor o yüzden, kendim de öyle yapacağım gibi duruyor, bajaj tercih edebilirsin F250 ye de bir bakmanı öneririm.
Baktım fakat yağ soğutma sistemi kullanıyor maalesef, ayrıca yarı elektronik gösterge kullanıyor.

Geri