Laptop için soğutucu önerisi

Laptop soğutucu 3k mı ? 500 600 hadi olmadı 700 800 liralık bul al masaüstü soğutucu mu alıyosun ? Bakır yok bir şey yok laptop soğutucularda fan + olursa alüminyum veya plastik. Yüksek üfleme kapasiteli bir şey al cfm yüksek olsun yeter.

Tx red alert, dark luna, Addison ANC-39D önerimdir.

Laptop soğutucu 3k mı ? 500 600 hadi olmadı 700 800 liralık bul al masaüstü soğutucu mu alıyosun ? Bakır yok bir şey yok laptop soğutucularda fan + olursa alüminyum veya plastik. Yüksek üfleme kapasiteli bir şey al cfm yüksek olsun yeter.

Zalman marka soğutucuya bakmıştım 2kydı o yüzden 3.5k dedim

hocam oyun için hangisini önerirsiniz?

hocam oyun için hangisini önerirsiniz?
Oyun için 3 ü de güzel hocam. Yüksek hava akış istiyorum diyorsan red alert alabilirsin. Alüminyum sıcaklığı da iyi dağıtacaktır güzel fayda sağlarsın. Kendim şuanda dark luna kullanıyorum bence çok para vermeye gerek yok laptop altını soğuk tutsun hava akışı sağlasın parasının hakkını versin yeter. Direkt hava bakırlara temas etmiyor zaten sanki soğutma sistemi alır gibi 2 3 bin tl vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Ver 700 mis gibi 115cfm alüminyum maks alabileceğin performans bence o dur zaten.

Eğer gürültü beni rahatsız etmez diyorsan önceki yazımdaki tx red alert veya addison u alabilirsin. Yok ben sesten rahatsız olurum tek fan olsun hava akış iyi olsun diyorsan dark luna al geç derim tek fan olduğu için gürültü seviyesi düşecektir. Bir de 1 yılda bir vidalarını söküp tozunu alırsan daha iyi performans verecektir haftada bir de bilgisayarı koyduğun mesh i temizle ıslak mendil ile tamamdır.

Geri