LegendForce
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
İyi bir laptop soğutucu arıyorum fiyat 3.5kyı geçmezse iyi olur
Zalman marka soğutucuya bakmıştım 2kydı o yüzden 3.5k dedimLaptop soğutucu 3k mı ? 500 600 hadi olmadı 700 800 liralık bul al masaüstü soğutucu mu alıyosun ? Bakır yok bir şey yok laptop soğutucularda fan + olursa alüminyum veya plastik. Yüksek üfleme kapasiteli bir şey al cfm yüksek olsun yeter.
Tx red alert, dark luna, Addison ANC-39D önerimdir.
hocam oyun için hangisini önerirsiniz?Laptop soğutucu 3k mı ? 500 600 hadi olmadı 700 800 liralık bul al masaüstü soğutucu mu alıyosun ? Bakır yok bir şey yok laptop soğutucularda fan + olursa alüminyum veya plastik. Yüksek üfleme kapasiteli bir şey al cfm yüksek olsun yeter.
Tx red alert, dark luna, Addison ANC-39D önerimdir.
Oyun için 3 ü de güzel hocam. Yüksek hava akış istiyorum diyorsan red alert alabilirsin. Alüminyum sıcaklığı da iyi dağıtacaktır güzel fayda sağlarsın. Kendim şuanda dark luna kullanıyorum bence çok para vermeye gerek yok laptop altını soğuk tutsun hava akışı sağlasın parasının hakkını versin yeter. Direkt hava bakırlara temas etmiyor zaten sanki soğutma sistemi alır gibi 2 3 bin tl vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Ver 700 mis gibi 115cfm alüminyum maks alabileceğin performans bence o dur zaten.hocam oyun için hangisini önerirsiniz?