❌İndirim Bitti! THERMALRIGHT kasa fanı stokları yenilendi (v3 3'lü set) 799 tl

karberion

80+
Reaksiyon skoru
162
uzun suredir gamingde stok yoktu. yeni fanlar gelmis bekleyenlere duyurulur. indirim bitti olarak konuyu guncelledim. cunku her zamanki fiyatlarindan satiliyor.

---

gaming gen stoklari bir suredir yok. uygun fiyata argb fan arayanlar icin guzel firsat. fanlar normal yondedir, ters degildir.

Son düzenleme:

gaming gen stoklari bir suredir yok. uygun fiyata argb fan arayanlar icin guzel firsat. fanlar normal yondedir, ters degildir.
Bende gamepower airturbine fanları var, kağıt üzerinde 70 cfm değeri var fakat gerçekte nasıl bilemem çünkü başka bir fan kullanmadım hiç.
Sizce bunu almaya değer mi?

Kasanın altına 3 tane Silverstone Air blazer 120R alayım diyordum da bunlar nasıl olur gerçi thermalright phantom spirit soğutucu kullanıyorum pek memnun değilim açıkçası.

Eskiden beri sürekli bu fiyattaydı.İnventusun fiyatlar/stoklar akakçede gözükmüyor

Eskiden beri sürekli bu fiyattaydı.İnventusun fiyatlar/stoklar akakçede gözükmüyor
gizemli bir şekilde akakçe, epey, hiç bir yerde listelenmiyor inventus.

50 lira kargo bedeli de var.

Ben de arıyordum. İyi oldu dediğin. Ayın 15inde alırım.

ben de beyazını alıcam buna göre kontrolcü önersenize bide

ben de beyazını alıcam buna göre kontrolcü önersenize bide
Argb ve fan pwm kablolarda birbirene bağlantı var kontrolcüye ihtiyacın olacağını sanmıyorum . f/p ürünü %60 seviyelerinde bir tık ses mevcut ama fena fanlar değil . Kasanın ön kısmında 14cm modelini kullanıyorum daha verimli ve sessiz oluyor ama şimdi baktım o da stokta yok maalesef .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,074
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri