Yardım RTX 3070 TI bakım vakti gelmiş mi ? Hangi macunu önerirsiniz ?

uomerlutfi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,158
2022 NİSAN DAN beri aktif kullanıyorum. en 6 ay miningde kullandım.
değerler en tepe bu şekilde çıktı. KART GIGABYTE GAMING OC model .
elimde thermal grizzly Aeronaut ve mx6 macun var mx6 yaklasık 1bucuk yıllık macun beklemesi degerlerını etkılermı bılmıyorum. bırde kartın termal pad kalınlık bılgılerıne ulasamadım.
sızce hangı macunu kullanmak lazım
Antalyada yasıyorum
Screenshot_1.webp

elimde thermal grizzly Aeronaut ve mx6 macun var mx6 yaklasık 1bucuk yıllık macun beklemesi degerlerını etkılermı bılmıyorum. bırde kartın termal pad kalınlık bılgılerıne ulasamadım.
Antalyada yasıyorum
Alıntıyı görüntüle
evet gelmiş macun değil ptm öneririm ekran kartı için.

termal pad gibi hocam termal macun yerine onu koyuyorsunuz daha sağlıklı ve uzun ömürlü oluyor ekran kartına termal macun koyarsanız ille de pump out yapıyor sıcaklıklar yine artıyor bu arada senin kartına termal pad bakımı da lazım.

termal pad gibi hocam termal macun yerine onu koyuyorsunuz daha sağlıklı ve uzun ömürlü oluyor ekran kartına termal macun koyarsanız ille de pump out yapıyor sıcaklıklar yine artıyor bu arada senin kartına termal pad bakımı da lazım.
termal pad kalınlıklarına ulasamadım .eskıden olsa her seyı bılırdık mınıng zamanında ama uzun suredır pıyasadan cekıoınce neyın ne oldugunu unutmusum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki ptm termal pad ler kalın olmuyormu ?

termal pad kalınlıklarına ulasamadım .eskıden olsa her seyı bılırdık mınıng zamanında ama uzun suredır pıyasadan cekıoınce neyın ne oldugunu unutmusum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki ptm termal pad ler kalın olmuyormu ?
kesip ekran kartına göre ayarlayabilirsin hocam youtube bir tane rehber videosu vardı çok detaylı anlatıyordu ;
piyasan uzaklaşınca unutmanız normal hocam bir baktınız mı hemen aklınıza gelir zaten.

Antalyada yasıyorum
Alıntıyı görüntüle
evet malesef bakım istiyor

kesip ekran kartına göre ayarlayabilirsin hocam youtube bir tane rehber videosu vardı çok detaylı anlatıyordu ;
piyasan uzaklaşınca unutmanız normal hocam bir baktınız mı hemen aklınıza gelir zaten.
bu vıdeoyu ızlıyordum ordan kendı kartımın durumuna bı bakayım demıstım :D

Bunu aldım arkadaslar gelınce uygulamasını yapıcam
1748875566131.webp

evet arkadaslar sonuclar .test bitmesıne ragmen kapatmadım uzun surelı sonucları bu sekılde
thermalright helıos ıle bakımını yaptım sadece macun degısımı toz alma bıle yapılmadan halı suan bu sekılde.

1749410339002.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,307
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri