Kaç TL ki Windows, kendiniz yapmanız için bir flash bellek ve bir PC lazım içinde Windows olan, ondan sonra çok basit yaparsınız ytbdan bakarakHazır sistem alacam kendim özelleştirerek içine windws attırımmı kendimmi kurim kendim kurarsam nasıl yapacağımı bilmiyorum
20-30 dakikada halledersiniz ben de kendim attımKaç TL ki Windows, kendiniz yapmanız için bir flash bellek ve bir PC lazım içinde Windows olan, ondan sonra çok basit yaparsınız ytbdan bakarak
normal i 5500 pro su 6300Kaç TL ki Windows, kendiniz yapmanız için bir flash bellek ve bir PC lazım içinde Windows olan, ondan sonra çok basit yaparsınız ytbdan bakarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
20-30 dakikada halledersiniz ben de kendim attım
Olabilir satın almaya gerek yok bence 5-6 K fazla key alabilirsiniznormal i 5500 pro su 6300
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kendim windows key alsam
microsoft un sitesinden mi alınıyo keyOlabilir satın almaya gerek yok bence 5-6 K fazla key alabilirsiniz
Hocam ben almadım öyle kullanıyorum ama internette Trendyol hb falan var diye biliyorum uygun fiyata 50 TL falandı orijinal mi değil mi bilmiyorum siz bakın yoksamicrosoft un sitesinden mi alınıyo key
Microsoft activation scrips ile ücretsiz etkinleştirebilirsin.Hocam ben almadım öyle kullanıyorum ama internette Trendyol hb falan var diye biliyorum uygun fiyata 50 TL falandı orijinal mi değil mi bilmiyorum siz bakın yoksa