2K Monitör zorunlu mu

Ryzen 7700 ve 9070xt li bir sistem satın aldım. Genelde 2k monitör almam söylendi ama bütçenin çoğunu sisteme verdiğim için FHD monitör almayı düşünüyorum. Kulaklık vs. de alacağım için çok zorlanmak istemiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
Zorunlu değildir sadece ekrandaki pixeller değişiyor hocam

Haaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9000 serisi yazılım sorunu yok o kendi yapmamıştır olay tam tersi Nvidia sorunlu
Shankar hocam ben 5070 bir sistem atmıştım vatandan ama o corax sistemde iyi napsam bilmiyorum amd daha iyi ama güvrn vermedi napsam bilmiyorum

Amd daha iyi tabii ki 5070den neyine güven vermedi bilmiyorum çok güzel şuan

Ryzen 7700 ve 9070xt li bir sistem satın aldım. Genelde 2k monitör almam söylendi ama bütçenin çoğunu sisteme verdiğim için FHD monitör almayı düşünüyorum. Kulaklık vs. de alacağım için çok zorlanmak istemiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
Yav yemin ediyorum aynı sorun bende 5070 li sistem toplamak istiyorum ama elimde 1080p monitör var napsam bilemiyorum

Yoo 1080p al geç sadece ekran kartı o çözünürlük için aşırı güçlü kalır, performansın tamamını kullanamazsın yani bu da senin icin sorunsa 2k al değilse 1k
mümkünse 2k al ya da şimdi 1080 düşük seviye monitör al belirli bi zaman sonra 2k monitöre geç 1080 i de yan monitör yap

Şu anda en ucuz alınabilecek 2k monitör https://www.akakce.com/monitor/en-u...2k-180-hz-ips-oyuncu-u-fiyati,1020200363.html
Buna bütçe çıkmıyorsa AOC 24G42E buna da çıkmazsa Lenovo R24e öneririm.
2k almak zorunlu değil. Arkadaşların dedikleri gibi tam verim alamazsın ekran kartından. Şimdilik FHD alırsın ileride bütçen olunca 2kya geçersin
Şimdilik bunu almayı düşünüyorum nasıldır?

Zorunluluk diye birsey yok ama. 9070xt 4k giriş seviyesi bir kart yani tam 2k ultra kartı 1080p oynamak kartın hakkını veremez o kadar

Zorunluluk diye birsey yok ama. 9070xt 4k giriş seviyesi bir kart yani tam 2k ultra kartı 1080p oynamak kartın hakkını veremez o kadar
CS falan oynadığım için 27 inç 2k yi 4:3 yapınca kötü görüntü alırım diye düşünüyorum

CS falan oynadığım için 27 inç 2k yi 4:3 yapınca kötü görüntü alırım diye düşünüyorum
Yani dostum emin ol 2k oynayınca 1080p ne kadar kötüymüş iyiki almışım diyeceksin imkanın varsa kacirma.

Knk 5080 ile 1080 kullaniyorum sistem zorlanmiyor onun disinda sorun yok al gec bana da cok dediler 4 k ama hic dinlemedim 1080p devamss

Geri