X3440 rx570 yayın açtım

Gramison

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar öncelikle bu tamamen benim kendi bilgisayarımda aldığım sonuçlardır araştırıp da yazmadım malum koronovirus sebebiyle evden cikamiyoruz bende can sıkıntısı deneme yapayım dedim ve aldığım performans harika Facebook ta yayın açtım oynadığım oyun Ark survival Evolved
Yayın esnasında oyuna oyuna start verdiğimde modlar yüklenirken dondu ki normal bi pc bile donuyor lakin benimki kitlendi ama oyuna girdikten sonra yayını açtığımda çok akıcı birşekilde oynadım işlemci stok hızlarda ve ramler 1333mhz de oynadım lakin dinozorların yoğun olduğu veya havaya çıktığınızda harita yüklenirken drop yaşadım işlemci fanı degistirdikten sonra hız aşırtıp dersem bu sorunun onune bir nebzede olsa onune gecerim diye dusunuyorum....

Islemci xeon x3440 2.5 stok hız
Anakart ga-h55m s2
Ram dark 2x4 8gb 2400mhz 1333mhz hızda çalıştı
Ekran kartı sapphire rx570 4gb
240gb ssd
500gb hdd
Oyun Ark Survival
Oyun ayarları 1080p orta grafik ayarları

• Beğen
Reaksiyonlar: LeeT
İşlemci çok güçlü bende kullanıyorum yayın yapılır iyi yayınlar overclokc için mutlaka iyi bir kasa ve soğutucu şart iyi yayınlar

• Beğen
Reaksiyonlar: LeeT
Bu xeon işlemcilere nasıl overclock yapıyorsunuz ? Benim de aklımda böyle bir işlemci almak var

Oc ile ucar ucar işlemci xeon zaten

Arkadaşlar öncelikle bu tamamen benim kendi bilgisayarımda aldığım sonuçlardır araştırıp da yazmadım malum koronovirus sebebiyle evden cikamiyoruz bende can sıkıntısı deneme yapayım dedim ve aldığım performans harika Facebook ta yayın açtım oynadığım oyun Ark survival Evolved
Yayın esnasında oyuna oyuna start verdiğimde modlar yüklenirken dondu ki normal bi pc bile donuyor lakin benimki kitlendi ama oyuna girdikten sonra yayını açtığımda çok akıcı birşekilde oynadım işlemci stok hızlarda ve ramler 1333mhz de oynadım lakin dinozorların yoğun olduğu veya havaya çıktığınızda harita yüklenirken drop yaşadım işlemci fanı degistirdikten sonra hız aşırtıp dersem bu sorunun onune bir nebzede olsa onune gecerim diye dusunuyorum....

Islemci xeon x3440 2.5 stok hız
Anakart ga-h55m s2
Ram dark 2x4 8gb 2400mhz 1333mhz hızda çalıştı
Ekran kartı sapphire rx570 4gb
240gb ssd
500gb hdd
Oyun Ark Survival
Oyun ayarları 1080p orta grafik ayarları
OC YAPMA BENCE BU SİİSTEM İYİ PC Yİ YIPRATIRSIN YAPARAK

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri