16 yaş part time çalışma

Akitawxz0

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhabalar ben 16 yaşındayım böyle günlük 1500 tl kazanma ihtimalim var mı part time çalışsam 9-5 çalışmayı düşünüyorum hangi işleri yapabilirim acaba garsonluk vs. ne düşünüyorsunuz çalışıp bilgisayar alıcam da

Merhabalar ben 16 yaşındayım böyle günlük 1500 tl kazanma ihtimalim var mı part time çalışsam 9-5 çalışmayı düşünüyorum hangi işleri yapabilirim acaba garsonluk vs. ne düşünüyorsunuz çalışıp bilgisayar alıcam da
garsonluk güzelde calıstığın yere bağlı olarak fazla para alabilirsin ama insanların iyiside var kötüsüde sakinliğini korumaya calısman önemli

garsonluk güzelde calıstığın yere bağlı olarak fazla para alabilirsin ama insanların iyiside var kötüsüde sakinliğini korumaya calısman önemli
haklısınız hocam okul olduğu zaman cumartesi pazar gitmeyi düşünüyorum 1500 tl alırsam çok iyi yine

Köfteci yusuf alıyor aile izni şartıyla çalışabilirsin fast food restoranları olabilir

yani ünlü bir restorantta çalışmayı düşünüyorum günlük 1200 demişlerdi birkaç ay önce anlamadım bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok olmadı
restoranlara gelen insanlar şımarık ta olabilir :D öyle yerlere genellikle zenginler gider sakin kalmak en önemlisi yoksa ne yapacakları bilinmez:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,128
Üyeler
184,391
Son üye
qweiop
Geri