garsonluk güzelde calıstığın yere bağlı olarak fazla para alabilirsin ama insanların iyiside var kötüsüde sakinliğini korumaya calısman önemliMerhabalar ben 16 yaşındayım böyle günlük 1500 tl kazanma ihtimalim var mı part time çalışsam 9-5 çalışmayı düşünüyorum hangi işleri yapabilirim acaba garsonluk vs. ne düşünüyorsunuz çalışıp bilgisayar alıcam da
haklısınız hocam okul olduğu zaman cumartesi pazar gitmeyi düşünüyorum 1500 tl alırsam çok iyi yinegarsonluk güzelde calıstığın yere bağlı olarak fazla para alabilirsin ama insanların iyiside var kötüsüde sakinliğini korumaya calısman önemli
2 gün gittiğin icin 1500 vermezler belki 200 zorlasan 250haklısınız hocam okul olduğu zaman cumartesi pazar gitmeyi düşünüyorum 1500 tl alırsam çok iyi yine
abo düşündüğümden daha zormuş bu işler2 gün gittiğin icin 1500 vermezler belki 200 zorlasan 250
yani cok dolu bir restoran gibi bir yere 2 gün gidersen fazla para alabilirsin 200 den de fazla belki amaabo düşündüğümden daha zormuş bu işleraylık gitsem kaç alırım sizce
oraya da bi bakarım hocamKöfteci yusuf alıyor aile izni şartıyla çalışabilirsin fast food restoranları olabilir
daha önce hiç deneyimin oldumuoraya da bi bakarım hocam
yani ünlü bir restorantta çalışmayı düşünüyorum günlük 1200 demişlerdi birkaç ay önce anlamadım bendeyani cok dolu bir restoran gibi bir yere 2 gün gidersen fazla para alabilirsin 200 den de fazla belki ama
yok olmadıdaha önce hiç deneyimin oldumu
restoranlara gelen insanlar şımarık ta olabiliryani ünlü bir restorantta çalışmayı düşünüyorum günlük 1200 demişlerdi birkaç ay önce anlamadım bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok olmadı
valla öylerestoranlara gelen insanlar şımarık ta olabiliröyle yerlere genellikle zenginler gider sakin kalmak en önemlisi yoksa ne yapacakları bilinmez
![]()
valla öyle![]()