Asus sa al Nvidia yıArkadaşlar 20 bin tle sıfır Asusun RTX5060ti 16gb modelini buldum sizce alınır mı? Yoksa 16500 TL'ye RX9060xt 16gb modeli de var rx9060xt mi alayım?
yahu hocam bu ne saçma bir yaklaşım biçimidirAsus sa al Nvidia yı
Güzel kardeşim Asusun soğutması iyi . Birde daha fazla para ediyor . Asus 16gb diye yaz Aç bak internete yazması zor değil . Herkes evliya olmuş ayahu hocam bu ne saçma bir yaklaşım biçimidir
asus değilse neden almasın
asus sa kaç fps fark oluşturuyor diğer markalara göre
asus olmayan hangi üründe ne gibi kronik hatalar var
Tabi ki asus dusunmeden al hangi modeliArkadaşlar 20 bin tle sıfır Asusun RTX5060ti 16gb modelini buldum sizce alınır mı? Yoksa 16500 TL'ye RX9060xt 16gb modeli de var rx9060xt mi alayım?
En onemlisi rt de de kotu yani gta 6 oynarken bakalim ne yapacakAmd 90 serisinin giriş kartlarında çuvalladı saf güçte nvidianın gerisinde fsr vs. teknoloji olarak zaten yarışamıyordu dolayısıyla 3-5 fazla ver nvidia al
Aradaki fark bu ve arti olarak asus daha sessiz daha kaliteli malzemeyahu hocam bu ne saçma bir yaklaşım biçimidir
asus değilse neden almasın
asus sa kaç fps fark oluşturuyor diğer markalara göre
asus olmayan hangi üründe ne gibi kronik hatalar var
Nasil yani kralNormalde ndivia derdim ama fazla bencil davranıyorlar teknoloji kısmında
Asus dual serisiTabi ki asus dusunmeden al hangi modeli
Olsun yine iyidir al gecAsus dual serisi
yurtdisinda yaşıyorum. TL'ye çevirince 20 bin ediyorVallahi bazı arkadaşlar dediğimi ya algılayamıyor ya algılamakta güćlük çekiyor ya da algılamak istemiyor . 24-25 bin liradan aşağı Asus 16gb 5060ti yok . Adam sıfırını 20 ye buldum diyor . Yaw şimdi 16gb isterse bakın palit var 21 lira . Ama 21 lira işte. Şimdi yani 20 ye palit bulsa bu kadar acayip olmaz 21 lira çünkü . Ama adam Asus bulmuş alma mı diyim ?
Knk bak simdi olay su arada az bir fark var ve 9060xt rt gomulu oyunlardda kotu gddr6 yabi bir sonraki yil gta6 rt gomulu geldimi 5060 ti 2 kat fpa oynatacakyurtdisinda yaşıyorum. TL'ye çevirince 20 bin ediyor