Steelseries arctis 7+p vs 7x+

YØNDAİME

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
261
başlıktakı kulaklıklardan birini alacağım sanırım birisi xbox için biriside playstation pc de sorun çıkarırmı hangisini almalıyım pc için xbox lı olan 5100 playstation 5400

nova 5 kullanıyorum x olanlarda chatmix tekeri var diğerlerinde yok. X olan pc, ps, xbox hepsine bağlanıyor. P ve düz 7 ps ve pc için xbox desteği yok. Bu arada 7 yerine 5 öneririm. Daha güncel ve performans olarak daha iyi

nova 5 kullanıyorum x olanlarda chatmix tekeri var diğerlerinde yok. X olan pc, ps, xbox hepsine bağlanıyor. P ve düz 7 ps ve pc için xbox desteği yok. Bu arada 7 yerine 5 öneririm. Daha güncel ve performans olarak daha iyi
hocam uyguna bulduğum için alıyorum fiyatı 5400 tl nova 5 e bütçem yetmiyor bu arada chatmit tekerleği nedir acaba?

biraz bekleyip nova 5 alabilirsin 5500 civarına düşüyor, arctis eski seri artık nova modeller daha güncel. Chatmix tekeri oyun ile dc yi örneklersek kaydırıp full oyun veya full dc yaparsan diğer tarafın sesini kesiyor. Ortaya getirirsen normal kullanıma geçiyor

biraz bekleyip nova 5 alabilirsin 5500 civarına düşüyor, arctis eski seri artık nova modeller daha güncel. Chatmix tekeri oyun ile dc yi örneklersek kaydırıp full oyun veya full dc yaparsan diğer tarafın sesini kesiyor. Ortaya getirirsen normal kullanıma geçiyor
hocam ben novayı bayadır takip ediyorum düştüğünü hiç görmedim zaten arctis 7 bana hayli hayli yeter bende şuan aşırı kötü bir rampage var çağ atlamış gibi olurum zaten

5300e çok gördüm bi ara 5000e kadar düştü, tabi siz bilirsiniz

ben de nova 5 almayı düşünüyorum 60 saat pil ömrü olması çok iyi fakat ben de indirime girmesini bekliyorum
not: akakçe den baktığımda 5.4k yazıyordu n11 e yönlendiriyor ama fiyat 6.6k ya çıkıyordu şimdi sanırım incehesap satıyor o da 6.2k

7+ vardı sattım önermiyorum nova5 baksanız daha iyi diye düşünüyorum bende arkadaşlar gibi

Atk Mercurye ne dersin hem o kadar paralar ödemez hem de benzer kalitede deneyim yaşarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,134
Üyeler
194,852
Son üye
vortum
Geri