Weriandenami
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Merhabalar arkadaşlar bıktım gerçekten ininal papara tosla bu kartlardada aynısını yaşadım şimdi bunların yanına hadi de eklendi hadiyle 1250 tl para yatyırdım internetten alıcam bişi vardı bi baktım ödeme başarısız diyo aradım bakım var en kısa sürede düzelcek dediler 2 hafta oldu bugün aradım bütün eski kartlar kapatıldı diyo yeni kart alıcaksın diyo hiç bir a101 de yok ve ayrıca öyle olsa sanal karttan niye alamıyımki yeni açtığım bi sanal kartla ? neymis 18 yas altı güven damgası olmayan yerden alışveri yapamazsın diyo sövecem ya ulan google play demi hırsız dolandırıcı hiç bir yerden alamıyorum sanal kartla bişey normaldede olmıyo bi kaç defa denedim işte blok oldu telep attımm 1 hafta oldu cevap yok isterseniz kredi kartınızı kapatalım yeni kart alın a101 gidiyorum diyolarki hadi kartla iletişimi kestik artık kart gelmicek diyo 18 yaş üstünde değilim doğrulamıoyorum eskiden lolden valodan yt preimum alırdım şimdi yok hiç bişey alınmıyor para tuzağı dava açıcam olmazsa sinir oldum ya bi yakınım daha deminden yarım saat önce yükledi belki onda olur diye 400 tl yükledi 1500 tl miz çöp oldu bence yeni kart alıncada düzeliceğini sanmıyorum amaçları nedir bilmiyorum