shenzhenaudio.com
hocam bunlarda vergi ve gümrük sorunu yaşarmıyız?![]()
TANGZU WAN ER S.G II 10mm Dynamic Driver In-ear Headphone
shenzhenaudio.com: professional headphone, earphone, amplifier, dac, decoder, hifi player, cable supermarket. you will find good price here.shenzhenaudio.com
mikrofonlu alabileceğin en iyi iem bence bütçenin altında kalıyor biliyorum ama mikrofonlu iemler bu fiyatların üstüne yok gibi bir şey
Yüksek ihtimalle yaşamazsın.Bende iki gün önce aldım desteğe yazıp rica ettim faturayi düşük göstermeleri ve yunexpress ile kargolamaları ile ilgili yardımcı oldular.%90 vergi çıkmayacak veya çıkarsa da 5-6 dolar civarı çıkacak.hocam bunlarda vergi ve gümrük sorunu yaşarmıyız?
amazondan alın o zaman hocamYurt dışı alamam, mikrofonsuz ne önerirsiniz?
Yurtdışı alamıyorsan ve müzik için kullanacaksan şu yeterli olur. https://www.amazon.com.tr/CCA-EDX-a...qid=1749671859&sprefix=kz+kual,aps,189&sr=8-8Yurt dışı alamam, mikrofonsuz ne önerirsiniz?
forumda buradan sipariş verip sorunsuz alışveriş yapan bir sürü kişi var hocam. ben şuana kadar hep amazondan aldım sanırım bir sonraki siparişim buradan olacakhocam bunlarda vergi ve gümrük sorunu yaşarmıyız?
Yurtdışı alamıyorsan ve müzik için kullanacaksan şu yeterli olur. https://www.amazon.com.tr/CCA-EDX-ayrılabilir-Audiophile-şarkıcılar/dp/B0D5YCJLFF/ref=mp_s_a_1_8?crid=2BTP4WQJR3GPI&dib=eyJ2IjoiMSJ9.LA2AFlCNz9F3OpVh6_A-XxTz1aELFRnn67plH75yYPp_a6uCvAwxtLUWxj_L8NBpTlxNh63U5L2Q7Wp9UJu2FGgxhwJt0m3HZEcrquO5mo1AQ25HzfOlGf-liFRomK90tMnfli2OzoRiI7sOCE9Aw7DoUf3DaKg43DgLIfpypmqcPz6j4U1F22OWvt-vx-2_m8734rlzbwHAIpWtxWVjcr1SaINxFIs5ZGU5vO5qKcZqn12vv-hkl8kkjXF3vdqFWVKgt0B3NYl1sFtj0yKymAp4TLX3X4pwXuCgPkpbv2M.6zRvjrk8JAhi_YiPxws5cceiodU31AnVtn9mWa_0k6c&dib_tag=se&keywords=kz+kulaklık&qid=1749671859&sprefix=kz+kual,aps,189&sr=8-8
Fiyat iyiymiş ama emin olamadım kalitesi konusunda buds fe var 1500e ?amazondan alın o zaman hocam
TRUTHEAR Gate In-ear Monitor w/Mic | Beyaz | Sahne, Stüdyo veya Odyofil için Kulak içi/In-Ear Kablolu Monitör Kulaklık (Mikrofonlu versiyonu) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TRUTHEAR Gate In-ear Monitor w/Mic | Beyaz | Sahne, Stüdyo veya Odyofil için Kulak içi/In-Ear Kablolu Monitör Kulaklık (Mikrofonlu versiyonu) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bu kulaklık amazonda mikrofonlu mikrofonsuz aynı para şuan
İkisinin de ses kalitesi tiz bass ve midleri daha iyi buds fe den.Thruthearın ses kalitesi bir tık daha iyi benim attığım kz den.Ama kz de fiyat olarak daha uygun ve göze daha çok hitap ediyor bence.Fiyat iyiymiş ama emin olamadım kalitesi konusunda buds fe var 1500e ?