Iphone 16 alınır mı?

lasxd

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
63000
merhaba onumdeki ayda yeni bir telefon alıcam aklımda iphone 16 var alınır mı? butcem sınırlı yada pek guvenemedigim bir kac iphone 16 pro ilanı var onlarlamı ilgilenmeliyim yoksa sıfır 16 mı?

Alınmaz.

İkinci el seçeneğini ele. İphone 16 veya iphone 16 pro, paran hangisine yetiyosa onu al. Almışken 16 pro alsan daha iyi tabi.

merhaba onumdeki ayda yeni bir telefon alıcam aklımda iphone 16 var alınır mı? butcem sınırlı yada pek guvenemedigim bir kac iphone 16 pro ilanı var onlarlamı ilgilenmeliyim yoksa sıfır 16 mı?
telefonu ne için kullancağına göre değişir genel anlamda her şeyi iyi olsun dersen alınmaz eğer yazılım dersen alınır ama androidde gelişti baya birde profesyonel video çekeceksen (sinamatik vs.) alınabilir onlar dışında hayır alınmaz oyun için kamera için ekran için vs. alınmaz. video ve yazılımda o fiyata değmez.

İkinci el seçeneğini ele. İphone 16 veya iphone 16 pro, paran hangisine yetiyosa onu al. Almışken 16 pro alsan daha iyi tabi.
Maalesef sıfırda 16 proya kadar butcem yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonu ne için kullancağına göre değişir genel anlamda her şeyi iyi olsun dersen alınmaz eğer yazılım dersen alınır ama androidde gelişti baya birde profesyonel video çekeceksen (sinamatik vs.) alınabilir onlar dışında hayır alınmaz oyun için kamera için ekran için vs. alınmaz. video ve yazılımda o fiyata değmez.
Ben bu telefonu gunluk işlerimi ve işimde fotoraf ve videolar onemli oldugu icin alıcaktım

İkinci el temiz bulabiliyosan foto ve video içinse alabilirsin.

Ben bu telefonu gunluk işlerimi ve işimde fotoraf ve videolar onemli oldugu icin alıcaktım
fotoğrafta çok daha üst cihazlar var x200 pro xiaomi 15 ultra vs. videolarıda hiç kötü değil ama dediğim gibi profosyenel anlamda sinematik vs. çekiceksen iphone bir tık daha iyi günlük işlerini amiral gemisi bir android cihazda fazlasıyla görücektir rahatlıkla hatta fotoğrafta iphone vivo x200 pronun yanına bile yaklaşamaz antutu olarakta 16pro max 1.6m alırken vivo 2.5+m alıyor ama vivonunda yazılımıs bir ios değil hangisi senin için önemliyse o çok çok fazla foto çekiceksen vivo x200 pro derim ya da xiaomi

iphone 16 ve 16 pro amiral gemisi telefonlar. Bu telefonu alanlar kamerası için, işlemci gücü için alıyor. Standart bir kullanıcıysan iphone 16e senin için daha doğru bir tercih olabilir. İphone 16 pro da, iphone 16e de aynı işi yapacak senin için. Aynı zamanda paran da cebinde kalacak.

İkinci el temiz bulabiliyosan foto ve video içinse alabilirsin.
Bir kac ilan buldum ama icim pek ısınmadı digerlerine gore daha ucuza satıyorlar 62000 TL'ye iphone 16 pro 3 aylık vardı mesala bi ilanda ama telefondan pek anlamam gidip baksam bile nasıl bir işlem gorup gormedigini anlayabilirim

Dostum ilk olarak telefonun fiyatı 60K civarlarında ve ekranı 60HZ, 3500 mAh küçük bir bataryaya sahip, ve androide göre çok az özgürlük sunuyor ben olsam almazdım.

iphone 16 ve 16 pro amiral gemisi telefonlar. Bu telefonu alanlar kamerası için, işlemci gücü için alıyor. Standart bir kullanıcıysan iphone 16e senin için daha doğru bir tercih olabilir. İphone 16 pro da, iphone 16e de aynı işi yapacak senin için. Aynı zamanda paran da cebinde kalacak.
16e ye o parayı verene kadar yakıp ısınsa daha iyi en azından işe yarar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri