- Konu Sahibi Konu Sahibi
Andriodde o fiyata ne alabilirimDostum ilk olarak telefonun fiyatı 60K civarlarında ve ekranı 60HZ, 3500 mAh küçük bir bataryaya sahip, ve androide göre çok az özgürlük sunuyor ben olsam almazdım.
Andriodde o fiyata ne alabilirimDostum ilk olarak telefonun fiyatı 60K civarlarında ve ekranı 60HZ, 3500 mAh küçük bir bataryaya sahip, ve androide göre çok az özgürlük sunuyor ben olsam almazdım.
https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-xiaomi-15-fiyati,594091693.html bence bunu al geçmerhaba onumdeki ayda yeni bir telefon alıcam aklımda iphone 16 var alınır mı? butcem sınırlı yada pek guvenemedigim bir kac iphone 16 pro ilanı var onlarlamı ilgilenmeliyim yoksa sıfır 16 mı?
16e fiyat performans olarak iyi bir noktada. Iphone 16 serisinin tüm özelliklerini barındırıyor. Fiyat da makul seviyede. Apple 16e modelini fiyat performans olması için çıkardı zaten.16e ye o parayı verene kadar yakıp ısınsa daha iyi en azından işe yarar
işlemcisinde çekirdek eksik, tek bir kamerası var, ekranı 60hz , fiyatı 40k, vs. daha birçok örnek var hocam 16e evet diğer iphonelara göre ucuz ama hiç bir şekilde alınmiyacak bir telefon bence onun yerine 15 14 pro gibi telefonları almak çok daha mantıklı olacaktır.(14pro ve 15 in fiyatını bilmiyorum kafadan örnek verdim 14 pro olmasa 13pro gibisinden alt serilerin üst kalitedekilerini almak çok daha mantıklı illaki bir iphone alınacaksa) ama dediğim gibi 16e nin benim için hiç bir iyi tarafı yok16e fiyat performans olarak iyi bir noktada. Iphone 16 serisinin tüm özelliklerini barındırıyor. Fiyat da makul seviyede. Apple 16e modelini fiyat performans olması için çıkardı zaten.
Android penceresinden bakarsan 16e yi kötülemek doğal. 40k ya çok daha iyi android telefonlar alabilirsin ama iphone skalasında 16e tatlı alınabilir fp bir telefon.
ben iphonedan baya uzak kalmışım 16e kötü bir tercih değilmiş ben alt serilerinin fiyatını çok daha ucuz bekliyorum prolar 80kdan aşağı değilmiş ama hala o fiyatlardaki androidlere göre çok mantıksız dediğiniz gibiişlemcisinde çekirdek eksik, tek bir kamerası var, ekranı 60hz , fiyatı 40k, vs. daha birçok örnek var hocam 16e evet diğer iphonelara göre ucuz ama hiç bir şekilde alınmiyacak bir telefon bence onun yerine 15 14 pro gibi telefonları almak çok daha mantıklı olacaktır.(14pro ve 15 in fiyatını bilmiyorum kafadan örnek verdim 14 pro olmasa 13pro gibisinden alt serilerin üst kalitedekilerini almak çok daha mantıklı illaki bir iphone alınacaksa) ama dediğim gibi 16e nin benim için hiç bir iyi tarafı yok
60hz telefon alınmaz hele 63bin TL veripmerhaba onumdeki ayda yeni bir telefon alıcam aklımda iphone 16 var alınır mı? butcem sınırlı yada pek guvenemedigim bir kac iphone 16 pro ilanı var onlarlamı ilgilenmeliyim yoksa sıfır 16 mı?
Dostum iphone 15 ve iphone 13 pro nun fiyatı 50.000 tl. Iphone 14 pro 55, 60k.işlemcisinde çekirdek eksik, tek bir kamerası var, ekranı 60hz , fiyatı 40k, vs. daha birçok örnek var hocam 16e evet diğer iphonelara göre ucuz ama hiç bir şekilde alınmiyacak bir telefon bence onun yerine 15 14 pro gibi telefonları almak çok daha mantıklı olacaktır.(14pro ve 15 in fiyatını bilmiyorum kafadan örnek verdim 14 pro olmasa 13pro gibisinden alt serilerin üst kalitedekilerini almak çok daha mantıklı illaki bir iphone alınacaksa) ama dediğim gibi 16e nin benim için hiç bir iyi tarafı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben iphonedan baya uzak kalmışım 16e kötü bir tercih değilmiş ben alt serilerinin fiyatını çok daha ucuz bekliyorum prolar 80kdan aşağı değilmiş ama hala o fiyatlardaki androidlere göre çok mantıksız dediğiniz gibi
evet hocam öyleymiş ama yinede o fiyat bandındaki androidlerden daha kötü dediğiniz gibiDostum iphone 15 ve iphone 13 pro nun fiyatı 50.000 tl. Iphone 14 pro 55, 60k.
Ve İphone 16e işlemci gücü olarak iphone 13 pro ve 15 den daha güçlü. 14 pro ile işlemci gücü aynı. 4000 mah batarya ile en büyük batarya 16e'de. Ram konusunda 8gb ram ile bahsettiğin tüm modellerin önünde. Kamera konusunda keza iphone 16 serisinin kalitesini taşıyor.
İşlemci A18 güçlü bir işlemci, batarya 4000mah, kamerası iphone 16 kalitesinde, 8gb ram var ve fiyat 40k.