Merhaba 5000 TL bütçeye RED switch olacak şekilde klavye önerir misiniz? Hem %100 hem %75 önerirseniz sevinirim. Kablosuz olursa iyi olur 5000 tl olması şart değil 3500 falan olsa daha da iyi olur.
Darmoshark TOP75 görünümü vs çok iyi hocam. Eğer öneriniz buysa alıyorum.![]()
Darmoshark Top75 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
YUNZII B75 Pro Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
bunnlar çok daha kaliteli bakın isterseniz![]()
Darmoshark K8 Mekanik Klavye
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,561608417.htmlMerhaba 5000 TL bütçeye RED switch olacak şekilde klavye önerir misiniz? Hem %100 hem %75 önerirseniz sevinirim. Kablosuz olursa iyi olur 5000 tl olması şart değil 3500 falan olsa daha da iyi olur.
Güncel olarak aynısını kullanıyorum hocamhttps://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,561608417.html
Piyasaya ciktigindan beri kullaniyorum cok memnunum
Önerim kesinlikle bu hocam ek olarak ödeme kısmında Conlife kodunu kullanın ek indirim alabilirsiniz kargo bedava olur en azındanDarmoshark TOP75 görünümü vs çok iyi hocam. Eğer öneriniz buysa alıyorum.
Neden degistiriyosun ki merak ettim simdiGüncel olarak aynısını kullanıyorum hocam.
hocam belki 5000 etmez ama sana bir tane söyleyeceğim hemen çök çök çökMerhaba 5000 TL bütçeye RED switch olacak şekilde klavye önerir misiniz? Hem %100 hem %75 önerirseniz sevinirim. Kablosuz olursa iyi olur 5000 tl olması şart değil 3500 falan olsa daha da iyi olur.
Benzer modelini kullanıyormuşum. https://www.akakce.com/klavye/en-uc...anik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,1050795950.html Kablosuz olarak istiyorum artık kablolu sıktı. + olarak klavyemde bir kaç sorun var tuşları mekaniğe bağlayan köşelerdeki plastikler kırıldı. Yazılımsal sorun var klavyede vs.Neden degistiriyosun ki merak ettim simdi
Çok küçük hocam rekabetçi oyunlar için iyi fakat üstteki DarmoShark Top75 tam istediğim tarzda yine de teşekkür ederim.hocam belki 5000 etmez ama sana bir tane söyleyeceğim hemen çök çök çök
bu sitede iyzico ile ödemede bayrama özel %25 indirim mevcut ben buradan aldım 500tl kâr ederek hemde şu anki listeleme fiyatı 2850+ diye gidiyor özelleştirmenize bağlı olarak artıyor baya araştırdım yeni bir klavyeymiş zaten herkes çok beğenmiş
![]()
Madlions Nano68 Hall Effect Rapid Trigger (Manyetik Switch) Mekanik Klavye
Madlions Nano68 Manyetik Switch Klavye 0,01mm Hassasiyet / 0.1ms Gecikme Süresi / 8K Hz Polling Rate / 128K Scanning Rate Hızı İle Rekabetsiz! Şimdi UluGames'de STOKLARDA!!! Marka Madlions Model Nano 68 Switch Manyetik / Full Hot Swap / Magnetic Silver Esport (3.8±0.3mm - 37±10gf) Bağlantı Tipi...ulugames.com.tr
Hayırlı olsun hocam.Teşekkür ederim.
hocam 68 model bu yani yön tuşları mevcut ama tabikide numpad yok %75 ten farkı yok sayabilirsiniz sadece bir kaç fonksiyon tuşu ekli hali diyebilirsinizBenzer modelini kullanıyormuşum. https://www.akakce.com/klavye/en-uc...anik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,1050795950.html Kablosuz olarak istiyorum artık kablolu sıktı. + olarak klavyemde bir kaç sorun var tuşları mekaniğe bağlayan köşelerdeki plastikler kırıldı. Yazılımsal sorun var klavyede vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok küçük hocam rekabetçi oyunlar için iyi fakat üstteki DarmoShark Top75 tam istediğim tarzda yine de teşekkür ederim.