18 Yaş altı hangi bankalardan kart alabilir?

Reaksiyon skoru
73
Düşündüğüm seçenekler: Akbank, Garanti BBVA, Yapıkredi

Aradığım özellikler: Mobil bankacılık, kısıtlamasız havale eft alıp gönderebilme. Papara vb kartlar olmayacak. Önerilerinizi bekliyorum.

Düşündüğüm seçenekler: Akbank, Garanti BBVA, Yapıkredi

Aradığım özellikler: Mobil bankacılık, kısıtlamasız havale eft alıp gönderebilme. Papara vb kartlar olmayacak. Önerilerinizi bekliyorum.
Ailenden birini ikna et onun üstüne açın kartı sen kullan istediğin şeylerin hepsi dediklerinde yok

Ailenden birini ikna et onun üstüne açın kartı sen kullan istediğin şeylerin hepsi dediklerinde yok
Bu 3 ünde olduğunu okumuştum bi kaç yerde. Ailemin kartı var zaten onu kullanıyorum orası ayrı :) Mobil bankacılık ve havale eft girişim olması gerekiyor

Bu 3 ünde olduğunu okumuştum bi kaç yerde. Ailemin kartı var zaten onu kullanıyorum orası ayrı :) Mobil bankacılık ve havale eft girişim olması gerekiyor
Benim okuduğumda ziraatte de mobil bankacılık vardı ama yok yani inanma böyle şeylere gidip bakaya sor hangisinde varsa açtır

Ziraatte var zaten mobil bankacılık arkadaşım kullanıyor 16 yaşında.
ailenden birisi ile garanti şubesine git hesap açtır ibanın var eft havale yapabiliyorsun kartın var dediklerinin hepsi mevcut 2 yıl bende kullandım o şekil aynı hesapla hala devam ediyorum garantiden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,174
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri