Öneri 2. El de dönek insanlar

UnderGoin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,053
Arkadaşlar ürünü alicak kişiyle konuşuyorum yer belirliyoruz saat belirliyoruz ben evden çıkıp buluşma yerine giderken adam bana ben daha ucuza buldum almaktan vaz geçtim diyo buluşmadan 30 dakika önce

Öncesinde belliymiş zaten o bazen kapora almak gerekebiliyor

Öncesinde belliymiş zaten o bazen kapora almak gerekebiliyor
Valla reis satacağım ürün çok pahalı bı ürün değildi 2 k lık bı üründü bu zaman kadarda hiç satarken kapora almadım güvendim sıkıntı olmadı ama. Artık kapora şart oldu

Hocam söyle senin bulunduğun adrese gelsin. Ben öyle yapıyorum ikinci el bir ürünü elimden çıkarıyorsam. Adres bu gelirsen alırsın diye :D

Valla reis satacağım ürün çok pahalı bı ürün değildi 2 k lık bı üründü bu zaman kadarda hiç satarken kapora almadım güvendim sıkıntı olmadı ama. Artık kapora şart oldu
Hocam söyle senin bulunduğun adrese gelsin. Ben öyle yapıyorum ikinci el bir ürünü elimden çıkarıyorsam. Adres bu gelirsen alırsın diye :D
Bence de öyle alıcı her zaman satıcının adresine gelmeli artık ortak nokta bile demiyorum bir ürün satarken

Hocam sattığını üründe bir yakın zamanda poblem çıkarsa adam senin kapına dayanabilir. Hatta bu iş cinayete dönebilir. Dikkatli olun bazıları kafayı yemiş olabilir.

Bence de öyle alıcı her zaman satıcının adresine gelmeli artık ortak nokta bile demiyorum bir ürün satarken
yok hocam adamı evime almam açık adresimi vermem evimin yakın bi yerinde park cafe gibi yerlerde yaparım diğer türlü sıkıntı çıkabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam adamı evime almam açık adresimi vermem evimin yakın bi yerinde park cafe gibi yerlerde yaparım diğer türlü sıkıntı çıkabilir

yani ben tercih etmiyorum

Ürün nedir hocam

reis param güvende sıkıntı ya adam senin ürününü alıyor bozuk ürünü geri koyuyor

Aula f75 klavyemi satarken yaşadım bunu
evet o risk var ona göre sattığın kişiye de dikkat etmek lazım olmadı mahkemelik olmayı göze alacaksın yapacak bir şey yok. Kargonu gönderirken alırken falan video çekmek lazım.

Kaç paraya satıyorsun
reis alıcı sen miydin yoksa :d 2300

evet o risk var ona göre sattığın kişiye de dikkat etmek lazım olmadı mahkemelik olmayı göze alacaksın yapacak bir şey yok. Kargonu gönderirken alırken falan video çekmek lazım.
evet ama insanlar başı ağrımasın diye hiç uğraşmak istemiyor benim gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,441
Üyeler
183,429
Son üye
ashina1
Geri