asla yenilenmiş cihaz almöanı önermiyorumyenilenmiş telefon alınır mı? iphone 14 plus yada 15 alınır mı? önerdiğiniz site varmı ve ilerde örnek veriyorum 15i verip üstüne bir miktar para verip 17 almak istesem yenilenmiş olduğu için sıkıntı olur mu
Genelde yaklaşılmıyor. Telefoncular zaten hiç yaklaşmıyor diyebilirim. İleride bir problemi çıkabilir diye.yenilenmiş olduğu için sıkıntı olur mu
tek bir düşüncem var ilerde telefonu yükselteceğim zaman orjinal bayisi almıyormuş galibaBen Yeniliodan 2 adet m1 ve i9 işlemcili macbook pro ve senatechten iphone se 2020 aldım. Yenilio'daki bilgisayarlar , Gürgençlerde raflarda duran yani hiç kullanılmamış stok out olan cihazların Yenilioda satılmasından oluşuyor şeklinde bir bilgi edindim. Zaten aldığım bilgisayarlarda en ufak çizik dahi yok. Pilleri de Normal kategorisinde.
Konumuza gelecek olursak, Senatech'ten aldığım telefon , 24 saat olmadan elimdeydi. B kategori almama rağmen değişeni yok, pili %100 olarak geldi. Sadece kasanın sağ alt kısmında ufak bir çentiği var. Trendyol'dan 6 bine 6 taksit faizsiz olacak şekilde aldım.
Nsmart'da yorumları iyi bir firma ama genelde ellerinde stok olmuyor.
Velhasıl Senatechi tavsiye ederim. Trendyoldaki mağazasında daha uygun oluyor ürünleri.
Telefonu buyback ile yükseltecekseniz, zaten fiyatı ölecek. Sarı sitede satarım derseniz, o başka. Ben kullanmak için aldım. 2 sene sonra yine yenilenmiş olarak pro max sınıfı bir cihaza geçer, bunu da yedek cihaz olarak kullanırım diye düşünüyorum.tek bir düşüncem var ilerde telefonu yükselteceğim zaman orjinal bayisi almıyormuş galiba
kesinlikle almayın hocam bazılarının içini açıp kapatıyorlar işçilikleri kötü olabiliyor vs. gibisinde birçok iş var almayın sonra sizin başınız ağrır siz çekersiniz sıkıntısınıyenilenmiş telefon alınır mı? iphone 14 plus yada 15 alınır mı? önerdiğiniz site varmı ve ilerde örnek veriyorum 15i verip üstüne bir miktar para verip 17 almak istesem yenilenmiş olduğu için sıkıntı olur mu