Cok da sey degil hocam, gider 24 fe alirim daha ne kablasuz sarj gelmis ne adam akilli ozellik gelmis bu markalarin bu davranislari hic hosuma gitmiyor.
Lan x9a o kadar eski bir telefon da değil. Nasıl almıyorlar? Desteğe yazsana. Ben zamanında başka bir telefon niye listede yok demiştim eklemişlerdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefoto kamera için pro modeli almaya değmez. 200 mp koymuş adamlar zaten telefona, telefoto olmasa da idare eder. Zaten telefon alıp uzun yıllar kullanmak biraz eskide kaldı. Düzün honor 400 alın, yenisi çıkınca onu alırsınız.
Ayrıca düz model 21 gram daha hafif, elde çok daha iyi bir hissiyat oluşturur.
Arayüz olarak Samsung'la hiçbir işletim sistemi karşılaştırılamaz, eğer Samsung'un özelleştirmelerini kullanıyorsanız arayüzde, başka markalara boşa bakmayın.
S21 fe ve s24 fe'den daha iyi bir telefon honor 400. S21 fe vs S24 fe ekran gövde oranı olarak düşük ve artık eskiler. Kamera dizilimleri de honor 400'den iyi değil. Belki rnek seçimleri ve yapay zeka özellikleri (gelirse bu samsung modellere) o alanda öne geçebilir. Ben olsam bu fiyat bandında honor 400 tercih ederim.
Konudan bağımsız, Huawei Pura X kasada honor bir telefon çıkarsa da alsak bea.
honor 90 var bende geçen yıl filan orjinal sarj aletini bulamadım en sonunda Müşteri hizmetlerini aradım honor'un bana hepsiburada üzerinden çakma huawei sarj aleti alın demişti . Honor türkiye destek konusunda biraz ilginçler yeni cihaz asla honor almam.