🔥İndirim Honor 400 Serisi Çok İyi Fiyatlar İle Geldi

Honor 400 Pro aldık biz de, geçen güne kadar OLED ekran sanıyordum, Amoled olduğunu öğrendikten sonra biraz hayal kırıklığına uğradım ama 5000 nit olduğunu görünce yine de olsun dedin, 35.499 TL'ye rakipsiz bir telefon + AI + 7 yıl mı 6 yıl mı neydi güncelleme desteği de var, her anlamda muhteşem.

Son düzenleme:
Bu. Ekran paneli biraz daha iyi, batarya 6000 mAh ve 200 mp sensör var.
19k iyi fiyat ama telefoto yok ve işlemci eski nesille aynı snapdragon 7 gen 3 koymuşlar koy 8 gen 3 fiyatı 23-24 yap çekiyim direkt hal böyle olunca s24fe almaktaki kararsızlığım devam ediyor

19k iyi fiyat ama telefoto yok ve işlemci eski nesille aynı snapdragon 7 gen 3 koymuşlar koy 8 gen 3 fiyatı 23-24 yap çekiyim direkt hal böyle olunca s24fe almaktaki kararsızlığım devam ediyor
Harbi he adamlar bu gidişle giderse honor 700 e gelir anca 8 gen 3 pro hali çıkarsa da 8 gen elite koyarlar

Honor kadar f/p telefon ve tablet yapan üretici görmedim ülkede

Samsung kullanıp honora geçen var mı ? daha önce yorumlarda samsung one ui arayüzüne alıştıktan sonra honor arayüzüne alışamayan ve telefonu satan yorumlar okumuştum. ikisinide tecrübe eden arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Takas desteğine baktım benim telefon yok X9A honor değil mi kardeş herifler kendi telefonlarını almıyorlar ya.

Honor 200'ü bu paraya bir iki ay önce almışken bunu şu anda görmek çok felaket yıktı :D

Honor 200 mü honor 200 mü yoksa honor magic 7 mi arkadaşlar

Samsung kullanıp honora geçen var mı ? daha önce yorumlarda samsung one ui arayüzüne alıştıktan sonra honor arayüzüne alışamayan ve telefonu satan yorumlar okumuştum. ikisinide tecrübe eden arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.
s24fe kullandım (s24u kullandım diyebilirim ama çok kısa süre) ve yıllarca huawei tablet kullandım 1 yıldırda honor kullanıyorum (honor huawei yazılım olarak tek farkı google). Şahsi düşüncem honor yazılımı daha seri ve stabil. Samsung yazılımı da iyi ama Samsung kullanıp Honor kullanamayan kişinin marka algısı vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,806
Üyeler
183,337
Son üye
Observer
Geri