İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,382
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu. Ekran paneli biraz daha iyi, batarya 6000 mAh ve 200 mp sensör var.Honor 200 mu bumu
Bu. Ekran paneli biraz daha iyi, batarya 6000 mAh ve 200 mp sensör var.Honor 200 mu bumu
19k iyi fiyat ama telefoto yok ve işlemci eski nesille aynı snapdragon 7 gen 3 koymuşlar koy 8 gen 3 fiyatı 23-24 yap çekiyim direkt hal böyle olunca s24fe almaktaki kararsızlığım devam ediyorBu. Ekran paneli biraz daha iyi, batarya 6000 mAh ve 200 mp sensör var.
Harbi he adamlar bu gidişle giderse honor 700 e gelir anca 8 gen 3 pro hali çıkarsa da 8 gen elite koyarlar19k iyi fiyat ama telefoto yok ve işlemci eski nesille aynı snapdragon 7 gen 3 koymuşlar koy 8 gen 3 fiyatı 23-24 yap çekiyim direkt hal böyle olunca s24fe almaktaki kararsızlığım devam ediyor
s24fe kullandım (s24u kullandım diyebilirim ama çok kısa süre) ve yıllarca huawei tablet kullandım 1 yıldırda honor kullanıyorum (honor huawei yazılım olarak tek farkı google). Şahsi düşüncem honor yazılımı daha seri ve stabil. Samsung yazılımı da iyi ama Samsung kullanıp Honor kullanamayan kişinin marka algısı vardır.Samsung kullanıp honora geçen var mı ? daha önce yorumlarda samsung one ui arayüzüne alıştıktan sonra honor arayüzüne alışamayan ve telefonu satan yorumlar okumuştum. ikisinide tecrübe eden arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.