Yardım Anakart start almıyor.

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
491
elimde biostar b360 pro anakart var. Dün uzay montaj yaptım. Start aldı, bios ekranı falan geldi. Sonra yine montaj yaptım psu başlıyor, tık sesi geliyo. Dıruyor. Denediğim psu da mining psuları.

Kendi psumda anakartı denediğim zaman almıştım öyle böyle görüntü.

psu yu benim abakartıma takınca sorunsuz çalışıyor. Acaba tüm her yere mi takmak gerek? Mining anakartı olduğu için Bilgi berirseniz sevinirim.

Kısa devre var mining olması fark etmez uzay montaj çalışıyor ve kasa içine takınca çalışmıyor sa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartı kasa içine taktığında civata yerlerini kontrol et.
Kasada bazı civata takılan yerleri dibinden sökmen gerekli onlar kısa devre yaptırıyor olabilir

Anakart korumaya alıyor kendini, arkadaşın yukarda dediği gibi kısa devre var.

Kısa devre var mining olması fark etmez uzay montaj çalışıyor ve kasa içine takınca çalışmıyor sa

Anakartı kasa içine taktığında civata yerlerini kontrol et.
Kasada bazı civata takılan yerleri dibinden sökmen gerekli onlar kısa devre yaptırıyor olabilir
kasada çalışıyordu, uzay montajda çalışmıyor

bu kısa devre daha anakartın hiç çalışmaması mı demek yoksa korumaya aldığı için o anlık kısa devre yapan şeyden dolayı çalışmaması mı demek. Yane o sorun ortadan kalkınca çalışır mı acaba? Kasayı da kabloladım şimdi çıkarmak isteniyoeum.

bu kısa devre daha anakartın hiç çalışmaması mı demek yoksa korumaya aldığı için o anlık kısa devre yapan şeyden dolayı çalışmaması mı demek. Yane o sorun ortadan kalkınca çalışır mı acaba? Kasayı da kabloladım şimdi çıkarmak isteniyoeum.
Bütün kabloları bağlantısını yaptıysanız çalışması lazım

Dengesiz elektrik gönderirse anakart kendini korumaya alıyor. Kablolamada atlama yapmış olabilirsin belki. Bilemiyorum her ihtimal olabilir.

Bütün kabloları bağlantısını yaptıysanız çalışması lazım
24 pini taltım bide 8 pini yaktım, o kadar çok takılcak kablo var ki anlatamam. SSD falan taktım da mining psusunu takınca çalışmıyor diğer psu da çalışıyor. Pin yatağıda sağlam, bi bilgisayarcıya götürcem gibi

Kısa devre ortadan kalkınca düzelir fakat sorunu bulmadan devamlı deneme yapma ekipmanlara zarar verirsin

Geri