4 GB Ram Tavsiyesi

emretas96

80+
Reaksiyon skoru
31
Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz
Asus P5G41T-M LX
Kingston 2GB DDR3 1333 Mhz x2
Samsung Sata 2 320 GB 5400 RPM
Sapphire RX 470 4 GB
500W PSU

Anakarta uyumlu 4 GB ram tavsiye eder misiniz ? Corsair Xms3 uymadı

Asus P5G41T-M LX
Sapphire RX 470 4 GB
500W PSU

Ram zaten belirtmişsiniz. Kingston 2gb ddr3 1333mhz x2 diye. Şuan elinizde var mı bunlar yok mu anlayamadım ben?

Asus P5G41T-M LX
Sapphire RX 470 4 GB
500W PSU

Ram zaten belirtmişsiniz. Kingston 2gb ddr3 1333mhz x2 diye. Şuan elinizde var mı bunlar yok mu anlayamadım ben?
Elimde 2 tane 2 gb toplam 4 gb var 8 gb yapmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu görür mü anakart

Elimde 2 tane 2 gb toplam 4 gb var 8 gb yapmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu görür mü anakart
Valla usta Corsair var demişsiniz oda DDR3, bu arkadaşın yazdığıda DDR3. Corsair uymadı demişsiniz. Slota mı uymadı yoksa taktınız pc görmedi mi?

Valla usta Corsair var demişsiniz oda DDR3, bu arkadaşın yazdığıda DDR3. Corsair uymadı demişsiniz. Slota mı uymadı yoksa taktınız PC görmedi mi?
Corsair taktığımda pc açılmıyor iki slottada

Corsair taktığımda PC açılmıyor iki slottada
Yani slot uygun. Arkadaşın attığıda ddr3 onu alabilirsiniz. Fakat almadan önce Corsairle tekrar deneyin isterseniz. Belki tam oturtamamış felan olabilirsiniz. Eğer tam oturttuğunuzu düşünüyorsanız arkadaşınkide sizin slotla uyumlu. Onu alabilirsiniz.

Yani slot uygun. Arkadaşın attığıda ddr3 onu alabilirsiniz. Fakat almadan önce Corsairle tekrar deneyin isterseniz. Belki tam oturtamamış felan olabilirsiniz. Eğer tam oturttuğunuzu düşünüyorsanız arkadaşınkide sizin slotla uyumlu. Onu alabilirsiniz.
evet anakart destek bölümünde o ram mevcut. peki ya ssd onada bi liste verilmiş listedeki hiçbir ssd yok ramı doğru düzgün taktığıma eminim

evet anakart destek bölümünde o ram mevcut. peki ya ssd onada bi liste verilmiş listedeki hiçbir ssd yok ramı doğru düzgün taktığıma eminim
Ram alıp deneyeceksiniz o zaman o konuda başka bilgim yok. Fakat anakartınız sata 3gb destekliyor yani bir ssd alsanız bağlayabilirsiniz ama yarı hızında çalışacak diyebilirim.

Ram alıp deneyeceksiniz o zaman o konuda başka bilgim yok. Fakat anakartınız sata 3gb destekliyor yani bir ssd alsanız bağlayabilirsiniz ama yarı hızında çalışacak diyebilirim.
Ssd uyar yani ssd seçmiyor ram gibi

• 1 DIMM: Tek kanallı bellek yapılandırması olarak herhangi bir yuvaya takılı bir modülü destekler
• 2 DIMM: İki çift Çift kanallı bellek yapılandırması olarak hem mavi hem de siyah yuvalara takılan 2 modülü destekler

Bu attığın ram 1 dimm Seçili bu yazıya göre bu attığın ramdan bir tane takabiliyorum yani gene 4 gb ram oluyor bana 8 gb lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri