Ram zaten belirtmişsiniz. Kingston 2gb ddr3 1333mhz x2 diye. Şuan elinizde var mı bunlar yok mu anlayamadım ben?Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz
Asus P5G41T-M LX
Kingston 2GB DDR3 1333 Mhz x2
Samsung Sata 2 320 GB 5400 RPM
Sapphire RX 470 4 GB
500W PSU
Anakarta uyumlu 4 GB ram tavsiye eder misiniz ? Corsair Xms3 uymadı
Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz
Asus P5G41T-M LX
Kingston 2GB DDR3 1333 Mhz x2
Samsung Sata 2 320 GB 5400 RPM
Sapphire RX 470 4 GB
500W PSU
Anakarta uyumlu 4 GB ram tavsiye eder misiniz ? Corsair Xms3 uymadı
Elimde 2 tane 2 gb toplam 4 gb var 8 gb yapmak istiyorumRam zaten belirtmişsiniz. Kingston 2gb ddr3 1333mhz x2 diye. Şuan elinizde var mı bunlar yok mu anlayamadım ben?
Bunu görür mü anakartKingston ValueRam 4GB 1333MHz DDR3 Ram (KVR1333D3N9/4G) Fiyatı
Kingston ValueRam 4GB 1333MHz DDR3 Ram (KVR1333D3N9/4G) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Valla usta Corsair var demişsiniz oda DDR3, bu arkadaşın yazdığıda DDR3. Corsair uymadı demişsiniz. Slota mı uymadı yoksa taktınız pc görmedi mi?Elimde 2 tane 2 gb toplam 4 gb var 8 gb yapmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu görür mü anakart
Yani slot uygun. Arkadaşın attığıda ddr3 onu alabilirsiniz. Fakat almadan önce Corsairle tekrar deneyin isterseniz. Belki tam oturtamamış felan olabilirsiniz. Eğer tam oturttuğunuzu düşünüyorsanız arkadaşınkide sizin slotla uyumlu. Onu alabilirsiniz.Corsair taktığımda PC açılmıyor iki slottada
evet anakart destek bölümünde o ram mevcut. peki ya ssd onada bi liste verilmiş listedeki hiçbir ssd yok ramı doğru düzgün taktığıma eminimYani slot uygun. Arkadaşın attığıda ddr3 onu alabilirsiniz. Fakat almadan önce Corsairle tekrar deneyin isterseniz. Belki tam oturtamamış felan olabilirsiniz. Eğer tam oturttuğunuzu düşünüyorsanız arkadaşınkide sizin slotla uyumlu. Onu alabilirsiniz.
Ram alıp deneyeceksiniz o zaman o konuda başka bilgim yok. Fakat anakartınız sata 3gb destekliyor yani bir ssd alsanız bağlayabilirsiniz ama yarı hızında çalışacak diyebilirim.evet anakart destek bölümünde o ram mevcut. peki ya ssd onada bi liste verilmiş listedeki hiçbir ssd yok ramı doğru düzgün taktığıma eminim
Ssd uyar yani ssd seçmiyor ram gibiRam alıp deneyeceksiniz o zaman o konuda başka bilgim yok. Fakat anakartınız sata 3gb destekliyor yani bir ssd alsanız bağlayabilirsiniz ama yarı hızında çalışacak diyebilirim.
evet.Elimde 2 tane 2 gb toplam 4 gb var 8 gb yapmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu görür mü anakart
• 1 DIMM: Tek kanallı bellek yapılandırması olarak herhangi bir yuvaya takılı bir modülü desteklerKingston ValueRam 4GB 1333MHz DDR3 Ram (KVR1333D3N9/4G) Fiyatı
Kingston ValueRam 4GB 1333MHz DDR3 Ram (KVR1333D3N9/4G) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com