Biraz klasik bir laf olacak ama format at derim virüs olabilir durduk yere bu kadar yavaşlaması normal değilrx7600xt 16gb ryzen 5 7600f olması lazım da şu 3 gündür yapıyor
yok hocam sistemi o kadar yavaşlattıysa virüs taraması kurtarmaz gibianladım antvirüs kurtarmaz mı ?
alakası yok, arkadaşın sistemi zaten güçlü üç beş tane programın yapabileceği bir kasma değil buKanki bir sürü uygulama açılıyor olabilir Windows açılır açılmaz. Onları Windows açıldığında otomatik açılmalarını kapatırsan baya hızlandırıyor
Var alakasıalakası yok, arkadaşın sistemi zaten güçlü üç beş tane programın yapabileceği bir kasma değil bu
Win 11 24h2 ye mi güncelledinizayarları açıyim diyorum 30 daniye de açılıyor masa üstünde
sağ tık yapıyım diyorum 3-4 saniyede oluyor sebebi nedir
m2 si güçlüyse bir şey olmaz bence format atsınVar alakası
Bir uygulamanın açılıp açılmaması ve sağ tık yenilenmesi büyük ölçüde ssd ye bağlıdıralakası yok, arkadaşın sistemi zaten güçlü üç beş tane programın yapabileceği bir kasma değil bu
ben de bluetooth kasma yaratıyor sistemde bluetooth cihazına bağlanmayı denerken kasıyor pc.alakası yok, arkadaşın sistemi zaten güçlü üç beş tane programın yapabileceği bir kasma değil bu