Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF güncelleme

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
399
Arkadaşlar monitör güncelleme için aşağıda ss'ini attığım dosyalardan hangisini indirmem gerekiyor.

Ekler

• 1000033801.webp
    1000033801.webp
    226 KB · Hit: 77
Upgrade file yazıyor onu indirmeniz lazım

evet kullanıyorum
Bannerlord oynuyorum haritayı yakınlaştırıp uzaklastirirken mausun olduğu bölgede beyaz dalgalanmalar oluyor. Amd premium Freesync modunu açtım biraz azaldı ama hala var. Amd Radeon uygulamasını kullanırken de siyah bölgeler de kırmızı ve mavi yuvarlak izler var hafif ama sadece bu uygulama kullanırken oluyor. Biylr bir sorun yaşadın mı. Monitörün bozuk olduğunu sanmıyorum başka siyah yüzeyler de yapmıyor bunu

Bannerlord oynuyorum haritayı yakınlaştırıp uzaklastirirken mausun olduğu bölgede beyaz dalgalanmalar oluyor. Amd premium Freesync modunu açtım biraz azaldı ama hala var. Amd Radeon uygulamasını kullanırken de siyah bölgeler de kırmızı ve mavi yuvarlak izler var hafif ama sadece bu uygulama kullanırken oluyor. Biylr bir sorun yaşadın mı. Monitörün bozuk olduğunu sanmıyorum başka siyah yüzeyler de yapmıyor bunu
Ozan abi sanırsam senin monitör hatalı çünkü bende kullanıyorum fakat böyle bir sorunum yok sadece bir şeylere girince ekran kapanıp açılıyor o da kablodan kaynakli sanırsam

Ozan abi sanırsam senin monitör hatalı çünkü bende kullanıyorum fakat böyle bir sorunum yok sadece bir şeylere girince ekran kapanıp açılıyor o da kablodan kaynakli sanırsam
Evet o bende de oluyor. Hatalı ise bu çok üzücü 🫤

Abi yeni fark ettim de senin sorunların belli uygulamalarda mı oluyor yoksa genel mi
Kontrast netliği ayarını kapattığım da amd uygulamasında olan renk değişim sorunu gidiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi yeni fark ettim de senin sorunların belli uygulamalarda mı oluyor yoksa genel mi
Kırmızı ve mavi renk dediğim olay sadece amd Radeon software uygulamasındayken uygulamanın siyah arka planında oluyor. Oyun oynarken veya video izlerken yok. Bannerlord da haritayı uzaklaştırıp yakınlaştırırken veya bir npc ile konuştuğum da kamera odağı npc den uzaklaşırken ekranın ortasında hafif bir beyaz büyüyen dalgalanma oluyor. Amd premium Freesync aktif edince bu dalganın belirginliği biraz azaldı.
Kontrast netliği ayarını kapattığım da amd uygulamasında olan renk değişim sorunu gidiyor.

Son düzenleme:
Kırmızı ve mavi renk dediğim olay sadece amd Radeon software uygulamasındayken uygulamanın siyah arka planında oluyor. Oyun oynarken veya video izlerken yok. Bannerlord da haritayı uzaklaştırıp yakınlaştırırken veya bir npc ile konuştuğum da kamera odağı npc den uzaklaşırken ekranın ortasında hafif bir beyaz büyüyen dalgalanma oluyor. Amd premium Freesync aktif edince bu dalganın belirginliği biraz azaldı. Haritayı oynatırken de renkler oynatma anında daha koyu ve keskin renk oluyor durunca 1 ton açılıyor renk belli belirsiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kırmızı ve mavi renk dediğim olay sadece amd Radeon software uygulamasındayken uygulamanın siyah arka planında oluyor. Oyun oynarken veya video izlerken yok. Bannerlord da haritayı uzaklaştırıp yakınlaştırırken veya bir npc ile konuştuğum da kamera odağı npc den uzaklaşırken ekranın ortasında hafif bir beyaz büyüyen dalgalanma oluyor. Amd premium Freesync aktif edince bu dalganın belirginliği biraz azaldı. Y

Ve

Abi oyundaki ayarların nasıl gölge kalitesini düşürmeyi dene oyundaki modlarda sorun çıkartıyor olabilir bloom vs açıksa kapatıp deneyebilirsiniz

Abi oyundaki ayarların nasıl gölge kalitesini düşürmeyi dene oyundaki modlarda sorun çıkartıyor olabilir bloom vs açıksa kapatıp deneyebilirsiniz
Oyunda mod yok. Bloom nedir tam olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,002
Üyeler
185,013
Son üye
shooterqw
Geri