Şimdi tabii ki de birbirine eşit değiller ama 2 derce etkiler maks tam yükte ama şimdi ekran kartı (palit) amele gibi çalıştırılacak daha sonra sıkıntı çıkınca ekran kartı palit diye oldu denilecek (hocam ben ne kadar demem derseniz diyin ama ülkemizdeki insanların saçma yargıları felan etkisiyle ) ben olsam 300 Tl farkla Asus alır pişman olmamyani?
teşekkürlerŞimdi tabii ki de birbirine eşit değiller ama 2 derce etkiler maks tam yükte ama şimdi ekran kartı (palit) amele gibi çalıştırılacak daha sonra sıkıntı çıkınca ekran kartı palit diye oldu denilecek (hocam ben ne kadar demem derseniz diyin ama ülkemizdeki insanların saçma yargıları felan etkisiyle ) ben olsam 300 Tl farkla Asus alır pişman olmam
pasif soğutması çok iyi değil yani asusun öylemi?asus dual i kullandım rezalet bir 0dB teknolojisi var ama yük altında sıcaklıklar güzel ve fan sesi rahatsız etmiyor. boştayken kart kendi kendine 55 derecelere çıkıp fan döndürme derdinde
bence değil hocam 2 farklı asus dual kullandım ikisi de aynıydı o yüzden benden kaynaklı bir problem olduğunu düşünmüyorum. 7 yıllık msi 1070 var boşta 35 40 derece sabit. 60 derecede fanlar dönüyor mükemmel bir 0 dB teknolojisi varpasif soğutması çok iyi değil yani asusun öylemi?
zaten palit amazona eklenmiş yeniden 6 taksit daha avantajlı olur benim içinbence değil hocam 2 farklı asus dual kullandım ikisi de aynıydı o yüzden benden kaynaklı bir problem olduğunu düşünmüyorum. 7 yıllık msi 1070 var boşta 35 40 derece sabit. 60 derecede fanlar dönüyor mükemmel bir 0 dB teknolojisi var
sırf bu sebepten alınır mı alınmaz mı tartışılır ama yük altındayken güzel kart. sıcaklıklar oyunlarda 60 62 derece max. fanlar da ses çıkarmıyor coil whine yok ama dediğim gibi boşta sıcaklıklar yüksek ben o yüzden fanları sabit 30da çalıştırıyorum. palitin 5060 ti modelini bilmiyorum ama 5070 ti da güzel iş çıkarıyorzaten palit amazona eklenmiş yeniden 6 taksit daha avantajlı olur benim için
anladım hocam teşekkürlersırf bu sebepten alınır mı alınmaz mı tartışılır ama yük altındayken güzel kart. sıcaklıklar oyunlarda 60 62 derece max. fanlar da ses çıkarmıyor coil whine yok ama dediğim gibi boşta sıcaklıklar yüksek ben o yüzden fanları sabit 30da çalıştırıyorum. palitin 5060 ti modelini bilmiyorum ama 5070 ti da güzel iş çıkarıyor
anladım hocam teşekkürler
asus prime 5070 aldim hocamAsus Dual 5060 Tİ 16GB boşta değerleriKim boşta garip çalışıyor diyorsa önce kendi kasasına bir baksın Phanteks Eclipse P360A var bende. Ayrıca 3 fanlı palit or gainward'dan daha iyi soğutma performansı var.
En ucuzu hangisi ise o
sizce hangisi