Evet hocam doğru söylüyorsunuz. Olmadı mesai çıkışına kadar beklesin sonra oradan geçiyormuş gibi yapıp konuşma başlatsın.hoca ben aslında üstte bahsettiğim kurgularla kıza yürüme işini doğru bulmuyorum gidersin doğal bir şekilde konuşursun ama burada kızın kasiyer olması ne konuşabilmek için doğal bir sebep bırakıyor hem de konuşabileceğin iyi bir ortam değil belki kız yorulmuş olacak ve tersliyecek vs. vs. o yüzden normal şartlarda kurgulara karşı çıksamda arkadaşımız zorunda gibi
Ülkenin sorunuda bu işte.. Neyse girmiyim çok fazla.özet geç o kadar şeyi okumam
Dediğimi deneyib o zaman hocam başka şansızın yok mesela erkeklerin pek bilmeyeceği ama kadınların bileceği bir şeyin yerini sorabilirsiniz. Krema vs.
hoca ben aslında üstte bahsettiğim kurgularla kıza yürüme işini doğru bulmuyorum gidersin doğal bir şekilde konuşursun ama burada kızın kasiyer olması ne konuşabilmek için doğal bir sebep bırakıyor hem de konuşabileceğin iyi bir ortam değil belki kız yorulmuş olacak ve tersliyecek vs. vs. o yüzden normal şartlarda kurgulara karşı çıksamda arkadaşımız zorunda gibi
Rica ederim hocam ne demek. Kalanı sizde sonucu haber edersiniz.İşte büyük ihtimalle öyle bişey sorucam yada sanki annem göndermiş gibi bilmediğim bi temizlik ürünü vb. de olabilir. Hocam mantıklı çokteşekkür ederim
İşte hocam yoksa zaten bende oyun yapıp konuşmaya çalışmak istemiyorum normalde gider doğal şekilde muhabbet açarım konuşurum ama burda sıkışık durum havalar kaynıyor bi ton sıra var 40 tane insan geçiyor belki kasadan ondan normal yollardan biraz zor gibi ha belki biraz komik gelecek o iş stresinde yüz güldürebilecek bişey yaparsam o olabilir ama onun dışında zor gibi ya terslesede en azından içimde kalıp benim içimi yemesin çünkü geçen sene eylülde askerden geldim çok uzun süre kimdi nereye gitti diye düşündüm hatta o dönem kasada çalışan farklı kız işin garibidir ki laf attı adımı sordu sen şunun şusu musun falan yaptı kısa cevap verip geçtim aklım bu diğer kızda diye hatta sonrasında kalkıp bana yanlış anlamazsan işin olmadığı gün dışarda arkadaşta oturup sohbet edebilirmiyiz demişti fakat kibarca kırmadan vaktimin çok olmadığını söyleyip geçiştirmiştim
Evet buda olabilir iş çıkışı burda mı yaşıyor yoksa toplu taşımayla mı geliyor onu bile bilmiyorum yukarda Aybars hocama cevap verdiğim gibi aklımda o kadar çok kaldı ki geçen sene eylülde ama ertesi gün yoktu büyük ihtimal iş dönemi bitti ve tam ayrıldığı zamana denk geldim.Evet hocam doğru söylüyorsunuz. Olmadı mesai çıkışına kadar beklesin sonra oradan geçiyormuş gibi yapıp konuşma başlatsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ülkenin sorunuda bu işte.. Neyse girmiyim çok fazla.
Hocam anladığım kadarıyla 3 harfli bir mağazada değil o kadar kalabalık olduğuna göre. O olmadığı gün gidin iyice bi bakının en garip şey ne diye bulun sonra o olunca sorarsınız. Ayrıldığı zamana denk geldi derken artık yok mu orda?Evet buda olabilir iş çıkışı burda mı yaşıyor yoksa toplu taşımayla mı geliyor onu bile bilmiyorum yukarda Aybars hocama cevap verdiğim gibi aklımda o kadar çok kaldı ki geçen sene eylülde ama ertesi gün yoktu büyük ihtimal iş dönemi bitti ve tam ayrıldığı zamana denk geldim.
Alttaki diğer mesajınıza gelecek olursak maalesef böyle insanlar var yapacak bişey yok
Vermezse?Yapacagin sey cok basit aslinda, eger cekiniyorsan daha bos oldugu bir saatte git; bir seyler alirken guzel buldugunu soyle ve instagramini iste instasini aldiktan sonra konusursunuz zaten yuz yuze konusmaktan daha rahat olur senin icin.
Vermezse kiz istemiyordur dunyanin sonu degil olabilir boyle seylerVermezse?
Çok iyi sözmüş hocam.Büyük insanlar onları büyütecek olayları kaderlerinde var diye büyük insan olmazlar, sadece o büyük işleri yapmaya kalkışacak kadar cesaretleri oldukları için büyük insan olurlar. Bence cesaret edip uygun bir an bulup gidip, konuşabilirsin, selamlaş tanış ve ondan hoşlandığı ve kahve içip içmemek istediğini sor, durumu göre konuşursun, reddederse bozuntuya vermeden, iyi günler de ve ayrıl, sonuçta her şey olucağına varır.
Hocam anladığım kadarıyla 3 harfli bir mağazada değil o kadar kalabalık olduğuna göre. O olmadığı gün gidin iyice bi bakının en garip şey ne diye bulun sonra o olunca sorarsınız. Ayrıldığı zamana denk geldi derken artık yok mu orda?
Yapacagin sey cok basit aslinda, eger cekiniyorsan daha bos oldugu bir saatte git; bir seyler alirken guzel buldugunu soyle ve instagramini iste instasini aldiktan sonra konusursunuz zaten yuz yuze konusmaktan daha rahat olur senin icin.
Büyük insanlar onları büyütecek olayları kaderlerinde var diye büyük insan olmazlar, sadece o büyük işleri yapmaya kalkışacak kadar cesaretleri oldukları için büyük insan olurlar. Bence cesaret edip uygun bir an bulup gidip, konuşabilirsin, selamlaş tanış ve ondan hoşlandığı ve kahve içip içmemek istediğini sor, durumu göre konuşursun, reddederse bozuntuya vermeden, iyi günler de ve ayrıl, sonuçta her şey olucağına varır.