🔥İndirim MSI PRO B650M-E Anakart 3.486 TL

kanka msi niye daha ucuz merak ettim asusun farkı ne oluyor bunlarda
Olay marka değil segment. B650M-K her ikisi de doğrudan cpu’ya bağlı iki adet m2 slotu var, vrmlerde, m2 slotun birinde ve çipsette soğutucu plakası var vs. Aynı özellikleri Msi koyunca o da pahalı oluyor. Hatta sanırım B650m-K’ya denk model bi tık daha pahalıya gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha ucuza daha iyisi var şu dandik kartı önerip durmayın. Biostar B650MP-E PRO ya bak. Vrm daha iyi 4 slot bellek.
DDR5’te 4 slot bellek kullanmak mantıklı değil o artı sayılmaz.

Olay marka değil segment. B650M-K her ikisi de doğrudan cpu’ya bağlı iki adet m2 slotu var, vrmlerde, m2 slotun birinde ve çipsette soğutucu plakası var vs. Aynı özellikleri Msi koyunca o da pahalı oluyor. Hatta sanırım B650m-K’ya denk model bi tık daha pahalıya gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DDR5’te 4 slot bellek kullanmak mantıklı değil o artı sayılmaz.

Gelişmeleri takip etmediğin belli. Agesa 1.2.0.3e ile 4 bellek 6400mhz e kadar destek geldi. Bazı üreticiler bioslarını yayınladı. Şuan x870 ve b850 için var. Yakında diğerleri için yayınlanır. İşlemci desteğiyle bilrlikte geliyor. 1.2.0.3e yi çoğu üretici verecektir.

Son düzenleme:
Gelişmeleri takip etmediğin belli. Agesa 1.2.0.3e ile 4 bellek 6400mhz e kadar destek geldi. Bazı üreticiler bioslarını yayınladı. Şuan x870 ve b850 için var. Yakında diğerleri için yayınlanır. İşlemci desteğiyle bilrlikte geliyor. 1.2.0.3e yi çoğu üretici verecektir.
Evet görmemiştim böyle bi şeyi zaten çok yeni olmuş sen diyince baktım. Yine de testlere bakmak lazım, 4 stick rami stabil kullanabilsek bile anlamlı bi performans avantajı yaratır mı ona da bakmak lazım.

bu fiyata ucuza sistem toplayacaklar kaçırmasın

en ucuz a620 bile 3200 tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,350
Üyeler
183,102
Son üye
anonimkm
Geri