captandusty
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 522
kanka msi niye daha ucuz merak ettim asusun farkı ne oluyor bunlarda1000 TL farkla asus prime b650m-k varken alınmaz
kanka msi niye daha ucuz merak ettim asusun farkı ne oluyor bunlarda1000 TL farkla asus prime b650m-k varken alınmaz
Fiyat farkı 1400 TL değil mi? Ben mi yanlış yere baktım?1000 TL farkla asus prime b650m-k varken alınmaz
vatanda 4365 TL olması lazım şu anFiyat farkı 1400 TL değil mi? Ben mi yanlış yere baktım?
1000 TL farkla asus prime b650m-k varken alınmaz
Olay marka değil segment. B650M-K her ikisi de doğrudan cpu’ya bağlı iki adet m2 slotu var, vrmlerde, m2 slotun birinde ve çipsette soğutucu plakası var vs. Aynı özellikleri Msi koyunca o da pahalı oluyor. Hatta sanırım B650m-K’ya denk model bi tık daha pahalıya gelir.kanka msi niye daha ucuz merak ettim asusun farkı ne oluyor bunlarda
DDR5’te 4 slot bellek kullanmak mantıklı değil o artı sayılmaz.Daha ucuza daha iyisi var şu dandik kartı önerip durmayın. Biostar B650MP-E PRO ya bak. Vrm daha iyi 4 slot bellek.
Olay marka değil segment. B650M-K her ikisi de doğrudan cpu’ya bağlı iki adet m2 slotu var, vrmlerde, m2 slotun birinde ve çipsette soğutucu plakası var vs. Aynı özellikleri Msi koyunca o da pahalı oluyor. Hatta sanırım B650m-K’ya denk model bi tık daha pahalıya gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
DDR5’te 4 slot bellek kullanmak mantıklı değil o artı sayılmaz.
Evet görmemiştim böyle bi şeyi zaten çok yeni olmuş sen diyince baktım. Yine de testlere bakmak lazım, 4 stick rami stabil kullanabilsek bile anlamlı bi performans avantajı yaratır mı ona da bakmak lazım.Gelişmeleri takip etmediğin belli. Agesa 1.2.0.3e ile 4 bellek 6400mhz e kadar destek geldi. Bazı üreticiler bioslarını yayınladı. Şuan x870 ve b850 için var. Yakında diğerleri için yayınlanır. İşlemci desteğiyle bilrlikte geliyor. 1.2.0.3e yi çoğu üretici verecektir.