5600X ,6700 XT , 32 GB RAM kaç sene daha götürür ?

skyline94

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar monitörüm 1080p. 2K ya geçmeyi düşünmüyorum . Bu sistem beni ne kadar daha götürür?

2j için zayıf kalır bende aynı karttan 5060ti 16gb a geçeceğim ona rağmen içimde kuşku var 2k oyunculuk için yeter mi diye

Bence 3-4 sene daha götürür ama elinizdekileri ikinci elden satmayı düşünürseniz am4 platforumu gün geçtikçe kan kaybeden bir platform olarak düşünebilirsiniz.

Arkadaşlar monitörüm 1080p. 2K ya geçmeyi düşünmüyorum . Bu sistem beni ne kadar daha götürür?
afmf2yide hesaba katarsak 4+ yıl gider

artık yapay zeka devrine geçiyoruz

ileride çıkan oyunlarda fsr ve f.g destekli olucak

2K düşünmüyormuş zaten hocam.
2k anlamışım pardon, 1080p için hangi hikayeli oyun olursa olsun optimizasyon özürlü olmadığı durumda High veya ultrada oynayabilirsiniz. Fps oyunlarında yeterde artar size.

3-5 yıl sonra cikicak oyunların gereksinimini tahmin etmek zor ama 7-8 yıl 1080p idare eder. 1080p devam etmek ne kadar mantıklı 2025 de oda tartışılır

Aynı kartı kullan birisnilsrak söylüyorum, 5 para etmez. Aldığın değeri otomatik 2x yapıp gösteriyor en baba 25 30 FPS çıkartıyor ama gecikme süreleri artıyor. Fsr 3.1 zaten başarılı değil onda herkes hemfikir diye düşünüyorum
afmf2yide hesaba katarsak 4+ yıl gider

artık yapay zeka devrine geçiyoruz

ileride çıkan oyunlarda fsr ve f.g destekli olucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3-5 yıl sonra cikicak oyunların gereksinimini tahmin etmek zor ama 7-8 yıl 1080p idare eder. 1080p devam etmek ne kadar mantıklı 2025 de oda tartışılır
1080p gayet yeterli bundan 5 sene sonrada gerekli olacak, hala kullanımda olacak hiçbir FPS oyuncusu 27 inç 2k ekran ile oynamaz.

Aynı kartı kullan birisnilsrak söylüyorum, 5 para etmez. Aldığın değeri otomatik 2x yapıp gösteriyor en baba 25 30 FPS çıkartıyor ama gecikme süreleri artıyor. Fsr 3.1 zaten başarılı değil onda herkes hemfikir diye düşünüyorum
fpsi gözle görülür farkla arttırdığını söyleyebilirim
rx6750xt var bende de çoğu oyunları 4kda oynuyorum AFMF2 vesilesi ile
ayrıca e-spor oyuncusu olunmadığı sürece normal oyuncular için gecikme süreleri gayet makul seviyede olduğunu düşünüyorum

fsr 3.1 evet pek başarılı değil görüntüyü bozuyor ve bazı oyunlarda rahatsız edici olabiliyor
bu konuda katılıyorum

fpsi gözle görülür farkla arttırdığını söyleyebilirim
rx6750xt var bende de çoğu oyunları 4kda oynuyorum AFMF2 vesilesi ile
ayrıca e-spor oyuncusu olunmadığı sürece normal oyuncular için gecikme süreleri gayet makul seviyede olduğunu düşünüyorum

fsr 3.1 evet pek başarılı değil görüntüyü bozuyor ve bazı oyunlarda rahatsız edici olabiliyor
bu konuda katılıyorum
Afmf2 ile gözle görülür fark hissedilmiyor diye bir şey demedim, fiziksel kare sayısına eş değer bir tahminde bulunacak olursak 30 civarı değerler sağladığını düşünüyorum. Ama afmf2 ile 1080p de bozulma görmedim o yönden güzel. Tek takıldığım normal değerin her zaman 2 katını göstermesi. Çok istisna durumlarda bazen 2 katından daha az gösteriyor ama güzel teknoloji ben hep kullanırdım. Fsr 3 için berbat desem kimsenin garibine gitmez zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: zlL1
Hocam 2K ve 4K yı tecrube etme şansım oldu. Tamam 4K bambaşka bir deneyim ama 1080 p ile 2k arasında ben çok fark göremedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,516
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri