Öneri 15k Amiral Gemisi Telefon (Eski de olur)

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
543
Öncelikli olarak seçeceğim marka Samsung olacaktır ve kameraya önem veriyorum. Aşırı eski bir şey olmadığı sürece sıkıntı yok.
S20 Ultra almayı düşündüm ama 256GB versiyonu bütçeyi aşıyor sanırım. Şu an kaçak bir Note 10 Plus kullanıyorum ama onu kardeşime vereceğim. Yeni telefon aramamın sebebi bu.
İkinci el piyasasına hakim olmadığım için bilgisine güvenen kişiler nerden alabilirim? Modellerin listesi ve linkleri dahil olarak önerilerinizi atarsanız sevinirim :)

Az daha bütçe arttır S21 ultra al veya bu bütçede S22. 20 Ultra artık alınmaz.

Çok uyguna gider
Peki nereden yapabalirim ve kamera önemli çünkü Note 10 'daki parazitlerleler yüzünden gözüm bayağı
Xiaomi de kullandığım oldu ama arayüz hiç sarmadı. O yüzden Samsung'dan devam
@şahin doğan hocam çok sordum kusuruma bakmayın ama öneri listesi gibi bir şey yapabilirseniz çok sevinirim :3

Eğer zoom önemli değilse diğerlerinden iyidir. Güncelleme desteği 3 yıl daha olması gerekiyor. İşlemcide rahatlıkla daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki nereden yapabalirim ve kamera önemli çünkü Note 10 'daki parazitlerleler yüzünden gözüm bayağı
Xiaomi de kullandığım oldu ama arayüz hiç sarmadı. O yüzden Samsung'dan devam
@şahin doğan hocam çok sordum kusuruma bakmayın ama öneri listesi gibi bir şey yapabilirseniz çok sevinirim :3
Hocam HyperOS baya ilerliyor reklamları kapatabilirsiniz 5dknızı alır zaten. 4-5 yıl önceki cihazları kullanmak ne bileyim.

Ekler

• Screenshot_2025-06-16-19-51-03-650_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-16-19-51-03-650_com.android.chrome.webp
    54.3 KB · Hit: 31
Eğer zoom önemli değilse diğerlerinden iyidir. Güncelleme desteği 3 yıl daha olması gerekiyor. İşlemcide rahatlıkla daha iyi.
Öneri için teşekkür ederim hocam. Ama benim Xiaomi ile anlaşamıyoruz ya arayüzüdür sistem programlarıdır falan da falan (bahane arıyorum)
Ama şu yazılım işi olmasa gayet iyi bir telefon :)

Hocam HyperOS baya ilerliyor reklamları kapatabilirsiniz 5dknızı alır zaten. 4-5 yıl önceki cihazları kullanmak ne bileyim.
Bu arada YD xiaomi server kayıtlılar güvenilir zaten.

Öneri için teşekkür ederim hocam. Ama benim Xiaomi ile anlaşamıyoruz ya arayüzüdür sistem programlarıdır falan da falan (bahane arıyorum)
Ama şu yazılım işi olmasa gayet iyi bir telefon :)
HyperOS mu MIUI mı kullanıyorsunuz hocam?

Ben zamanında Redmi 12 kullanmıştım (geçiçi olarak) ama s5 ten beri samsung a alışkınım :/

HyperOS mu MIUI mı kullanıyorsunuz hocam?
Miui

15 in üstü değilde altı olsa çünkü 15 zorlandığım zamanki bütçem

Ben zamanında Redmi 12 kullanmıştım (geçiçi olarak) ama s5 ten beri samsung a alışkınım :/

Miui
Hocam yani kamerada 2 kat daha iyi ben olsam seçmezdim eski samsungları. One UI 7 de yok hem. HyperOS eski samsungların yazılımından daha iyi çalışıyor.

Yalnız telefon kaçak sıkıntı olur mu?

Depolama alanı 256gb lik bir şey bulabilir misiniz @ThetaEpic hocam?
Zaten 256gb. Xiaomilerde server kaydında sorun olmaz. Direnç olsa hadi eyvallah ama server da sıkıntı olmaz. Telefon TR garantili 28-30k arası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,863
Üyeler
187,580
Son üye
SikilaChiii
Geri