❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

yine bir epomaker konusu 14 sayfa olmus. ben bu siteyi biliyorsam size bu urunlerin stogu olmadigi ile alakali maili 2-3 gune atarlar. siz de para iadesi yerine duz dynatab 75 veya alternatif giris seviye urunleri kabul etmek zorunda kalirsiniz.

gercek komandolar bunun farkinda olarak fazladan 15 dolar vermek yerine direkt duz dynatap 75'lerini aldilar bile :)
para iadesi yapmıyorlar mı böyle bir durumda

iptal olucak demedim zaten
Asıl söylemek istediğim zaten yarıyıl satışı için stok açıldı. Ayrıca ürün değişimi zorunlu değil para iadesi de yapıyorlar.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
doğru yazdım herhalde. İnşallah vergi çıkmaz ag
epomaker.webp

para iadesi yapmıyorlar mı böyle bir durumda
yapiyorlar, ancak kur farklari sebebi ile biraz zararda cikabilirsiniz. ya iade edelim ya da giris seviye urun gonderelim diyorlar. siz ikisinden birini seciyorsunuz. musteri hizmetleri 2-3 gun delayli cevap veriyor yalniz. simdiden bir sabir tasi alin elinize :)

Bu şekilde seçtim switch ve diğer bölümleri iyi midir sizce ucuz görünce aldım 1290 TL

Ekler

• IMG_1819.webp
    IMG_1819.webp
    126.7 KB · Hit: 94
E yazıya "eğer 20 dolar ve altı fatura çıkaramıyorsanız göndermeyip epostadan ulaşın" falan ekleseydik. Kargoya verildikten sonra görürlerse patlıcanı yeriz

yapiyorlar, ancak kur farklari sebebi ile biraz zararda cikabilirsiniz. ya iade edelim ya da giris seviye urun gonderelim diyorlar. siz ikisinden birini seciyorsunuz. musteri hizmetleri 2-3 gun delayli cevap veriyor yalniz. simdiden bir sabir tasi alin elinize :)
Bilgilendirmen için teşekkür ederim. Müşteri hizmetleri son 1.5 aydır gerçekten eskiye göre çok daha fazla hızlandı. Benim siparişimde de aynı durum yaşanmıştı.

E yazıya "eğer 20 dolar ve altı fatura çıkaramıyorsanız göndermeyip epostadan ulaşın" falan ekleseydik. Kargoya verildikten sonra görürlerse patlıcanı yeriz
Böyle yazarsan 50 dolar yazıp gönderir muhtemelen 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Metin arayanlar için ben böyle yazdım

Hello,

I hope you're doing well!

Due to recent changes in customs regulations in my country, I kindly wanted to ask for a small favor regarding my order to help reduce possible customs fees:

Could you please mark the package as a gift?

If possible, declare the item value as 15–20 USD on the invoice.

I’d also really appreciate it if the order could be shipped via YunExpress, as that works best for my location.

Here are my details for your reference:
Order Number: [INSERT YOUR ORDER NUMBER]
Turkish ID Number (T.C. Kimlik No): [INSERT YOUR TURKISH ID NUMBER]

Thanks so much in advance for your help and understanding. Looking forward to receiving the package soon!

Best regards,
[Your Name]

Support epomaker dışı biryere atmaya gerek yok demi alırken de yazdım TC yi

Böyle yazarsan 50 dolar yazıp gönderir muhtemelen 🤣

Metin arayanlar için ben böyle yazdım

Hello,

I hope you're doing well!

Due to recent changes in customs regulations in my country, I kindly wanted to ask for a small favor regarding my order to help reduce possible customs fees:

Could you please mark the package as a gift?

If possible, declare the item value as 15–20 USD on the invoice.

I’d also really appreciate it if the order could be shipped via YunExpress, as that works best for my location.

Here are my details for your reference:
Order Number: [INSERT YOUR ORDER NUMBER]
Turkish ID Number (T.C. Kimlik No): [INSERT YOUR TURKISH ID NUMBER]

Thanks so much in advance for your help and understanding. Looking forward to receiving the package soon!

Best regards,
[Your Name]

Support epomaker dışı biryere atmaya gerek yok demi alırken de yazdım TC yi
emaili 1 kere göndermek yeter mi yoksa 2-3 spam şart mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,644
Üyeler