ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,814
Oneriyor musunuz alayım mı
eskiden epomaker ürünü gümrükte sıkıntıya giren siz miydiniz hocamalırım gelmez gümrük patlar en iyisi almamak![]()
para iadesi yapmıyorlar mı böyle bir durumdayine bir epomaker konusu 14 sayfa olmus. ben bu siteyi biliyorsam size bu urunlerin stogu olmadigi ile alakali maili 2-3 gune atarlar. siz de para iadesi yerine duz dynatab 75 veya alternatif giris seviye urunleri kabul etmek zorunda kalirsiniz.
gercek komandolar bunun farkinda olarak fazladan 15 dolar vermek yerine direkt duz dynatap 75'lerini aldilar bile![]()
yapiyorlar, ancak kur farklari sebebi ile biraz zararda cikabilirsiniz. ya iade edelim ya da giris seviye urun gonderelim diyorlar. siz ikisinden birini seciyorsunuz. musteri hizmetleri 2-3 gun delayli cevap veriyor yalniz. simdiden bir sabir tasi alin elinizepara iadesi yapmıyorlar mı böyle bir durumda
Böyle yazınca vergi cikmiomu ksnckwnsakdoğru yazdım herhalde. İnşallah vergi çıkmaz ag
Alıntıyı görüntüle
yok hocam yanlış anladınız yav. iki ayrı cümle. Yazıyla verginin alakası yok sadece inşallah fazla vergi çıkmaz dedimBöyle yazınca vergi cikmiomu ksnckwnsak
Bilgilendirmen için teşekkür ederim. Müşteri hizmetleri son 1.5 aydır gerçekten eskiye göre çok daha fazla hızlandı. Benim siparişimde de aynı durum yaşanmıştı.yapiyorlar, ancak kur farklari sebebi ile biraz zararda cikabilirsiniz. ya iade edelim ya da giris seviye urun gonderelim diyorlar. siz ikisinden birini seciyorsunuz. musteri hizmetleri 2-3 gun delayli cevap veriyor yalniz. simdiden bir sabir tasi alin elinize![]()
Böyle yazarsan 50 dolar yazıp gönderir muhtemelenE yazıya "eğer 20 dolar ve altı fatura çıkaramıyorsanız göndermeyip epostadan ulaşın" falan ekleseydik. Kargoya verildikten sonra görürlerse patlıcanı yeriz
emaili 1 kere göndermek yeter mi yoksa 2-3 spam şart mıBöyle yazarsan 50 dolar yazıp gönderir muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Metin arayanlar için ben böyle yazdım
Hello,
I hope you're doing well!
Due to recent changes in customs regulations in my country, I kindly wanted to ask for a small favor regarding my order to help reduce possible customs fees:
Could you please mark the package as a gift?
If possible, declare the item value as 15–20 USD on the invoice.
I’d also really appreciate it if the order could be shipped via YunExpress, as that works best for my location.
Here are my details for your reference:
Order Number: [INSERT YOUR ORDER NUMBER]
Turkish ID Number (T.C. Kimlik No): [INSERT YOUR TURKISH ID NUMBER]
Thanks so much in advance for your help and understanding. Looking forward to receiving the package soon!
Best regards,
[Your Name]
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Support epomaker dışı biryere atmaya gerek yok demi alırken de yazdım TC yi