25" Odyssey G4 Full HD 240 Hz 6059TL (eğitim indirimi programı)

monitore lafim yok fakat almak isteyenler konuyu incelese iyi olur ekstra sikayetlerede bakmaniz sizin yarariniza bu fiyatlarda aocun 25g3zm monitorunu onerebilirim aktif olarak bende kullaniyorum 5250 tl ye aldim.

FPS oyunları için düşünüyorsanız alınır.
evet hocam fps oyunları için düşünüyorum. sizin herhangi bir tavsiye modeliniz var mıdır ? arkadaşım alacaksan 2k çözünürlükte al diyor ancak ben cs2 oynamak için düşünüyorum, dizi film izlemeyi düşünmüyorum

monitore lafim yok fakat almak isteyenler konuyu incelese iyi olur ekstra sikayetlerede bakmaniz sizin yarariniza bu fiyatlarda aocun 25g3zm monitorunu onerebilirim aktif olarak bende kullaniyorum 5250 tl ye aldim.

Bu konunun gram mantığı yok. Herhangi bir markada bu sorunları yaşayabilir. Ölü piksel her markada çıkan bir durum. Çoğu da yardımcı olmuyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet hocam fps oyunları için düşünüyorum. sizin herhangi bir tavsiye modeliniz var mıdır ? arkadaşım alacaksan 2k çözünürlükte al diyor ancak ben cs2 oynamak için düşünüyorum, dizi film izlemeyi düşünmüyorum
Senin için uygun bir model. Ufo performansında ghosting sorunu yok. Hareket performansı iyi olduğu için tatmin olursun.
Desktop Screenshot 2025.06.16 - 18.12.35.14.webp

konuya biraz baktım. hepsiburadadan da yorumlara baktım. arkadaşın başına talihsiz bir olay gelmiş, umarım sorunu yetkililer tarafından çözülür. 240hz olduğu için cezbetti acıkcası, ips panel ve pivot özelliği olmasıda daha çok sevindirdi

Bu konunun gram mantığı yok. Herhangi bir markada bu sorunları yaşayabilir. Ölü piksel her markada çıkan bir durum. Çoğu da yardımcı olmuyor zaten.

Senin için uygun bir model. Ufo performansında ghosting sorunu yok. Hareket performansı iyi olduğu için tatmin olursun.
Alıntıyı görüntüle
hocam monitörü aldım, samsung almayın pişmanlık adlı konudaki yorumlarınızı da okudum, daha çok içime sindi :D teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

hocam monitörü aldım, samsung almayın pişmanlık adlı konudaki yorumlarınızı da okudum, daha çok içime sindi :D teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
:LOL: Millet bilmeden ahkam kesiyor. Tamam çok iyi bir görüntü kalitesine sahip bir model değil ama muadilleri de bu konuda aynı veya daha zayıf. 850:1 civarı kontrast oranı bana kalırsa çöp ama aoc 24g2ze ve asus tuf vg249qm1a gibi modellerde aynı. Viewsonic'in monitörleri genelde daha kötü. Yapacak bir şey yok bu konuda. Renk gamutu olarakta içlerindeki en iyisi samsung. Her ne kadar çok iyi bir renk gamutuna sahip olmasa da bu böyle. Ghosting sorunu da olmadığı ufo testinde bariz belli oluyor. Bu modele çamur atmak için herhangi mantıklı bir sebep göremiyorum. 7.5k fiyatını hak ediyormu dersen normal şartlarda hayır, 240hz şart diyorsan el mecbur alıcaksın.

:LOL: Millet bilmeden ahkam kesiyor. Tamam çok iyi bir görüntü kalitesine sahip bir model değil ama muadilleri de bu konuda aynı veya daha zayıf. 850:1 civarı kontrast oranı bana kalırsa çöp ama aoc 24g2ze ve asus tuf vg249qm1a gibi modellerde aynı. Viewsonic'in monitörleri genelde daha kötü. Yapacak bir şey yok bu konuda. Renk gamutu olarakta içlerindeki en iyisi samsung. Her ne kadar çok iyi bir renk gamutuna sahip olmasa da bu böyle. Ghosting sorunu da olmadığı ufo testinde bariz belli oluyor. Bu modele çamur atmak için herhangi mantıklı bir sebep göremiyorum. 7.5k fiyatını hak ediyormu dersen normal şartlarda hayır, 240hz şart diyorsan el mecbur alıcaksın.
katılıyorum hocam benim için öncelik hz oranıydı ve bi arkadaş forumda cevap olarak yazmıştı eğitim indirimini oradan gördüm. ayrıca vade farksız 4 taksit yapılması da bi ayrı güzel oldu. 6000tl ye. bu fiyat bandında 25inch 240hz alınabileceğini düşünmüyorum, sizin test sonuçlarını ve olumlu olumsuz yorumları da okuyunca içime sindi. inşallah uzun zaman güzelce kullanırız.

Zerre alakası yok o arkadaşın sorunu monitör ile değil satıcı ile profilimdeki G4 incelemeyi okuyun fiyatına değer mi görün, sorman hata anında yapıştırman lazım şimdi "kanki oddysey ne kronik ghostingpuahahahh" diyenler gelmeden git incelememi oku.

Başlık 'Samsung Odyssey G4 İnceleme 1 Yıllık Kullanıcı Deneyimi.' https://forum.donanimarsivi.com/kon...inceleme-1-yillik-kullanici-deneyimi.1079389/

katılıyorum hocam benim için öncelik hz oranıydı ve bi arkadaş forumda cevap olarak yazmıştı eğitim indirimini oradan gördüm. ayrıca vade farksız 4 taksit yapılması da bi ayrı güzel oldu. 6000tl ye. bu fiyat bandında 25inch 240hz alınabileceğini düşünmüyorum, sizin test sonuçlarını ve olumlu olumsuz yorumları da okuyunca içime sindi. inşallah uzun zaman güzelce kullanırız.
İncelememi okuyun değerler gayet yerinde monitör cıncık gibi hiçbir sorunu yok.

Monitör gayet iyi inceleme bakın.

Monitör gayet iyi inceleme bakın.
Reis monitörü kötülemedim zaten, şu konuya bakarsanız durumu daha iyi anlarsınız. :D Rakiplerinden iyi olduğunu ama görüntü kalitesi açısından beni tatmin etmeyecek bir monitör olduğunu söylüyorum. 850:1 kontrast oranı sunması rezalet siyah performansına sebep oluyor. 240hz den feragat edip 180hz alırım bu modelin yerine. 24G42E hem kontrast hemde renk olarak solluyor bu modeli. Samsung 240hz, ergonomisi iyi ve parlaklıkta biraz daha iyi. Buna karşılık berbat siyah ve çok daha zayıf (yine de kötü değil) renk gamutuna sahip. Muadilleri de bununla aynı veya daha kötü olduğu için bir şey diyemem. Bana hitap etmiyor.

Son düzenleme:
Reis monitörü kötülemedim zaten, şu konuya bakarsanız durumu daha iyi anlarsınız. :D
Reis monitörün kötü olduğunu kanıtlayan ne var burda? 😅 Arkadaş satıcı veya kargo şirketi ile sorun yaşamış bilgisizliği nedeni ile Samsung alınamaz yazıyor😅

Reis monitörün kötü olduğunu kanıtlayan ne var burda? 😅 Arkadaş satıcı veya kargo şirketi ile sorun yaşamış bilgisizliği nedeni ile Samsung alınamaz yazıyor😅
Hocam konudaki mesajlarımı görmediniz mi? G4'e sallayan arkadaşa cevap vermiştim hani. 2.sayfayı açıp tekrar okur musunuz? Monitöre kötü demiyorum zaten, hatta diğer muadillerine göre hem renk hemde fiyat açısından daha iyi olduğunu söylüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,830
Üyeler
183,340
Son üye
mamikskn81
Geri