Yurt dışı ekran kartı almak mantıklı mı ?

K4iZeN

80+
Reaksiyon skoru
15
Dostlar selam. Gece yatarken kafamda takılan bir soru var. Şimdi Türkiye’deki 5070 fiyatları aşikar. Eğer Yurt dışından almaya kalkarsa 10-15 bin tl daha uyguna alabiliyoruz. Yurt dışından ekran kartı almak ne kadar mantıklı. Sizlerle birlikte bu konuyu istişare etmek isterim

makedonya örneğini ele al kardom o parayla yani arada ki fark ile 3 günlük tatil yaparsın makedonya da hemde ekran kartın olur bence değer pas varsa eğer vize de istemior git oraya hem gezmiş olursun

5070 fiyatları aşikar. Eğer Yurt dışından almaya kalkarsa 10-15 bin tl daha uyguna alabiliyoruz.
5070 özelinde mümkün değil bence bu fiyatlar. YD olarak da 23'den aşağı alamazsın muhtemelen. O yüzden mantıklı değil bana göre.

makedonya örneğini ele al kardom o parayla yani arada ki fark ile 3 günlük tatil yaparsın makedonya da hemde ekran kartın olur bence değer pas varsa eğer vize de istemior git oraya hem gezmiş olursun
5070 özelinde mümkün değil bence bu fiyatlar. YD olarak da 23'den aşağı alamazsın muhtemelen. O yüzden mantıklı değil bana göre.
İngiltereden bir sitede msi 5070 modeline 500 dolar civarı gördüm. Orada da aile dostumuza aldırmak istiyorum açıkçası. Makedonya tatili de iyi fikirmiş aslında 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,590
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri