5070 ekran kartı siparişi verdim iptal etmeli miyim

çok fark olmaz dlss 4 farkı var en belirgin olarak
rtx 4000 serisi dlss 4 destekliyor multi framegen desteklemiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

illa almak istiyorsanız bence rx 9070 9070xt bakın o fiyata veya 2. elden güveniyorsanız 4080 falan olabilir bütçenize göre, aslında 3090 3090ti var ama bence yükseltme yapacaksanız biraz değmesi gerek o çabaya.

Son düzenleme:
4070 de işini 4-5 sene görürdü aslında.

4070 de işini 4-5 sene görürdü aslında.
yeni oyunlar çıktığı için almak istedim 2k full ayarladrda götürecek şekilde. örneğin stalker 2 ful ayarları bırak orta grafikte bile arada takılmalarla oynadım. aynı zamanda sürekli güncel kalmak istiyorum o yüzden

yeni oyunlar çıktığı için almak istedim 2k full ayarladrda götürecek şekilde. örneğin stalker 2 ful ayarları bırak orta grafikte bile arada takılmalarla oynadım. aynı zamanda sürekli güncel kalmak istiyorum o yüzden
O zaman al kral, 50 serisi daha güncel Multi frame gen felan

Dostuım iptal et. 4070 super kullanıcısısın zaten 5070'i ne yapacaksın. Kartlar neredeyse aynı güçte.

Dostuım iptal et. 4070 super kullanıcısısın zaten 5070'i ne yapacaksın. Kartlar neredeyse aynı güçte.
nesil eskidikçe 2. el piyasası düşüyor ayrıca mfg var diye almıştım da zaten karar değiştirdim olursa 5070ti yada 9070xt düşünüyorum şuan

nesil eskidikçe 2. el piyasası düşüyor ayrıca mfg var diye almıştım da zaten karar değiştirdim olursa 5070ti yada 9070xt düşünüyorum şuan
Kanka monitörün minimum 240hz değilse sen bu multi frame genin faydasını görmeyeceksinki.

Kanka monitörün minimum 240hz değilse sen bu multi frame genin faydasını görmeyeceksinki.
öyle bişey mi var gerçekten ilk defa duydum. var mı link bunu açıklayan

öyle bişey mi var gerçekten ilk defa duydum. var mı link bunu açıklayan
1750231320870.webp
Bak şimdi açıklıyorum. Sen oyunda 120fps frame gensiz alıyorsun gecikmen 29.4, 60fps alırken frame gen açıyorsun gecikmen 68.3 3x açıyorsun 102 4x açıyorsun 135. Ekranın 120hz ise (benim lg c3 tv 120hz) ve oyunda 60fps alıyorsan zaten düz frame gen ile 120fps görebiliyorsun o yüzden 3x veya 4x'e ihtiyacın kalmıyor. Fps'i sınırlamayıp 3x veya 4x açarsan gecikmen her biri için 2ms daha artıyor. Yüksek bir rakam değil ama sen zaten düz 2x frame gen ile ekran hertzine ulaşıyorsan bu sadece bomboş bir ekstra gecikme anlamına geliyor. Ha ekranın 240hz veya 360hz'dir ve 2x frame gen ile max hertzine ulaşamıyorsundur o zaman bu teknolojinin sana faydası olur ama senin ekranın diyelim ki 165hz bu teknolojiye boşa para harcarsın çünkü eğer 165fps'e sınırlayıp frame gen açacaksan bu 4x frame gende senin orijinal fps'ini 41 fps yapar ki gecikmesi çok yüksek olur. Fps'i sınırlamazsan bu fps'e veya bu fps'e yakın değerlere zaten elindeki ekran kartı ile 2x frame gen ile ulaşabildiğin için boşu boşuna 4ms gecikme eklemiş olacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,776
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri