Hangi oyunları oynayacaksınız? 47k ya 7500f 5070 sistem çıkıyor fps ağırlıklı ise işlemciyi 9600x yapıp 50k ya tamamlanabilir.Merhaba arkadaşlar. Bütçem 50k. 50k'ya şuan güncel olarak alınabilecek en fp sistem hangisidir? Önerilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.
Her türlü oyunu oynuyorum. Fps olarak valorant ve r6. Diğer türlü tüm hikayeli oyunları oynuyorum rdr gta last of us. Bütçem normalde 60k ama 10k'yı monitör için ayırdım. 2k monitör düşünüyorumHangi oyunları oynayacaksınız? 47k ya 7500f 5070 sistem çıkıyor fps ağırlıklı ise işlemciyi 9600x yapıp 50k ya tamamlanabilir.
8400f çok ucuz bütçelerin işlemcisi bu tarz yüksek bütçelerde işlemci en düşük 7800x3d olmalı amacım oyun dediniz ve 2k istiyorsunuz daha alt işlemci bakmaya bile gerek yok ekran kartı olarak şuan fiyatları düşen rtx 5070 alırsıınz tertemiz toplarsınız 50k yaSadece meraktan soruyorum. Sence bu hazır sistem nasıl? Eğer bu fiyata güzel bir sistemse bütçemi buralara çekebilirim. Çünkü sistemdeki ekran kartına baktığımda zaten sadece o kendi başına piyasa değeri 50 55k üstünde.
![]()
Fenix Bronze | Intel i5-14400F | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
8400f çok ucuz bütçelerin işlemcisi bu tarz yüksek bütçelerde işlemci en düşük 7800x3d olmalı amacım oyun dediniz ve 2k istiyorsunuz daha alt işlemci bakmaya bile gerek yok ekran kartı olarak şuan fiyatları düşen rtx 5070 alırsıınz tertemiz toplarsınız 50k ya
50k bütçede hazır sistem alınmaz hazır sistemlerin avantajı yok kendiniz toplamanız gerekiyorMesela şuan güncel önerebileceğin bir hazır sistem var mı? Kötü olan parçalarını kişiselleştirip yükseltebileceğimiz.
Her türlü oyunu oynuyorum. Fps olarak valorant ve r6. Diğer türlü tüm hikayeli oyunları oynuyorum rdr gta last of us. Bütçem normalde 60k ama 10k'yı monitör için ayırdım. 2k monitör düşünüyorum
Kasa toplama işinden pek anlamadığım için hazır sistem bakıyorum onlar kurulu gönderiyor50k bütçede hazır sistem alınmaz hazır sistemlerin avantajı yok kendiniz toplamanız gerekiyor
Fps oyunu çok oynamıyorum. Ara sıra valorant ve r6. Ve ikinci el düşünmüyorum.eğer çok aaa oyunları en en max ayarlarda oynamıyorsanız ve cs2 yüksek fps istiyorsan 3080 2. el + 7800x3d veya 9800x3d sistem en mantıklısı olacaktır rekabetci icin
onlar kurulu göndersede ekran kartını siz takıyorsunuz güvenlik nedenleri ileKasa toplama işinden pek anlamadığım için hazır sistem bakıyorum onlar kurulu gönderiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fps oyunu çok oynamıyorum. Ara sıra valorant ve r6. Ve ikinci el düşünmüyorum.
Kasa toplama işinden pek anlamadığım için hazır sistem bakıyorum onlar kurulu gönderiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fps oyunu çok oynamıyorum. Ara sıra valorant ve r6. Ve ikinci el düşünmüyorum.
Onu takabilirim rami falan. işlemciden kablolardan vs pek anlamıyorumonlar kurulu göndersede ekran kartını siz takıyorsunuz güvenlik nedenleri ile
Valla şuan kullandığım sistem. Donanım arşivin yıllar önce v2.5 sistemi. 2018 de aldım 7 yıl oldu hala sorunsuz çalışıyor. Sadece ekran kartı vs 4gb olduğu için güncel oyunları en düşük grafikte oynatıyor. Ha sistemi yükseltmeyi de düşündüm ama ne şekilde yükseltebilirim onuda bilmiyorum. Aslında ufak çaplı bir yükseltme ile gözle görülür bir değişiklik olacaksa eğer sistemimi de yükseltebilirim. O zaman ikinci el ekran kartı işlemci vs alma işine sıcak bakabilirim.en iyisi siz 5070 7500f sistem toplayın o zaman hiç hazır sisteme kaçmayın dolandırılma garantili