Oldw1n
80+
- Reaksiyon skoru
- 182
Niye hci ben teknoryadan aldim, merakimdannsoruyorum, problem.varsa almamaya dikkat ederimÖzelliklerine göre pahali değil ama TEKNORYA saticisindan ekmek dahi almayin mumkunse
Niye hci ben teknoryadan aldim, merakimdannsoruyorum, problem.varsa almamaya dikkat ederimÖzelliklerine göre pahali değil ama TEKNORYA saticisindan ekmek dahi almayin mumkunse
Hangisi pahali kalmiyor mu?Aynı modelin İ7 12650H lı modelini 4 gün önce 44K dan sipariş ettim pahalı kalmıyor mu fiyatı ?
Bunun fiyatı yüksek kalıyor aldığım model acer nitro 5 İ7 12650H RTX 4060 32 GB ram 1TB SSD var ve 44K ya sipariş ettim.Hangisi pahali kalmiyor mu?
Dostum 8. Nesil r7 ile 12. Nesil i7 arasindaki testlere bi goz at muhakkak. Ben bilgisayarci degilim, burda daha bilgili birileri varsa teyyit etsin, 8. r7 tum testlerde tokatliyor 12. Nesil i7 yiBunun fiyatı yüksek kalıyor aldığım model acer nitro 5 İ7 12650H RTX 4060 32 GB ram 1TB SSD var ve 44K ya sipariş ettim.
Tokatlıyor olabilir hocam ama aradaki 6K farka değermi ondan emin değilim.Dostum 8. Nesil r7 ile 12. Nesil i7 arasindaki testlere bi goz at muhakkak. Ben bilgisayarci degilim, burda daha bilgili birileri varsa teyyit etsin, 8. r7 tum testlerde tokatliyor 12. Nesil i7 yi
Bide nitro 5. Intel kullaniyor, genel farklari tam hatirlamiyorum, incelemelerim 10 ay oncesine dayaniyor ama genelinde isinma problemleri gibi farkliliklar vardiBunun fiyatı yüksek kalıyor aldığım model acer nitro 5 İ7 12650H RTX 4060 32 GB ram 1TB SSD var ve 44K ya sipariş ettim.
Ya kardesim cok ozur dilerim bi sohbet ortasindaydim, senin aldigin cihaz 44, bu cihaz da 40 bin diye bi aklima geldi. 4 bin tl fazla veren sensin gini dusundum. Tabi 6 bin tl fazla vermeye degmez bence. Bide burdaki konusmalarimdan digeri %100 alinir, mukemmel bi secim de demiyorum, tekrar ediyorum piyasaya bakmak lazim, fp olarak farkli secenekler de degerlendirilebilirTokatlıyor olabilir hocam ama aradaki 6K farka değermi ondan emin değilim.
Hocam Herkeste sorun olacaj diye birsey yok Ama Ozellikle teknorya Sorunlu urun satiyor çok fazla magdur var bende geçmiste magdur oldum HB ilgilenmedi ayrica N11 ve Eski gitti gidiyorda da satiyorlardi ve yorumlar hep bottu . Bot basan ve çok fazla sikayet olan bir yerden boyle pahali teknoloji urunlerini birak ekmek bile alinmamasi lazim bana sorarsan. Elektronik alisverisini doğrudan Hepsiburada Saticili. Amazon saticili yerlerden alinNiye hci ben teknoryadan aldim, merakimdannsoruyorum, problem.varsa almamaya dikkat ederim
Dogrudur hocam gecmis olsun, ben merak ettigimden sordum, alirken de cok suphe duydum fakst arkadaslar "skinti yok yetkili satici" diye cevap verdi, dolayisiyla alisveris yaptim, bi sknti yasamadim. Ama demekki dikkat etmek lazimmiş.Hocam Herkeste sorun olacaj diye birsey yok Ama Ozellikle teknorya Sorunlu urun satiyor çok fazla magdur var bende geçmiste magdur oldum HB ilgilenmedi ayrica N11 ve Eski gitti gidiyorda da satiyorlardi ve yorumlar hep bottu . Bot basan ve çok fazla sikayet olan bir yerden boyle pahali teknoloji urunlerini birak ekmek bile alinmamasi lazim bana sorarsan. Elektronik alisverisini doğrudan Hepsiburada Saticili. Amazon saticili yerlerden alin
5060'ın maksimum çektiği güç zaten 115Watt. Nvidia bu şekilde sınırlandırmış.5060 ekran kartina 115 w guc destegi vermisler ki msi yaklasik 3-4 sene once sacma cok guzel ekran kartlarini guc tuketimiyle s*cip batirmis bi marka, zaten gozumden defalarca dusmus, markalasmayi kullanmis bi marka ama ben şunu tartisirim. Bu fiyata bundanndahs iyisi olabilir, ben zaten birime tavsiye verecekken doneme gore rakipler ve fiyatlar degistigi icin, tekrar inceleme ve arastirma yapmak gerekir, cok guzel bi model olmasina ragmen cok fazla zam yemis de olabilir, f/p orani tamsmen altust olmus olabilir. Ama game garaja kagit ustunde bakinca okey, ama bu konu altinda bazi seylere kesinlikle katilmiyorum. Ben o fiyata onu bunu alirim diyen kimseden gercekten mantikli bi secim daha gormedim. Varsa atilsin, insanlar da faydalansin yani, ben de sevinirim
alla suan paylasilan watt degerlerine bakiyorum, gecen sene elde ettigim verilerle zerrrre alakasi yok, 4090 150 w gozukuyor saka gibi ayikamadim, bakicam.5060'ın maksimum çektiği güç zaten 115Watt. Nvidia bu şekilde sınırlandırmış.
Hocam servisi kötü. Kendi resmi servisleri yok. Laptopta yerli markaya yönelmekte fayda varKral sende sorun oldu diye bu markayı veya bilgisayarı kötü yapmaz, belki başkasında olmayacak bu sorun, çiçek gibi cihaz muadillerine göre
Türkiyedeki bütün cihazların servisi kötü zaten tek Acer değil, yerli markalar bunlardan beter monster casper felan diyosanHocam servisi kötü. Kendi resmi servisleri yok. Laptopta yerli markaya yönelmekte fayda var
Monster servisi iyi diye biliyorum. Yerli markalar çok daha ilgili davranıyor.Türkiyedeki bütün cihazların servisi kötü zaten tek Acer değil, yerli markalar bunlardan beter monster casper felan diyosan