waterghost
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 245
nitro 16 almayın aldırmayın. 3aydır serviste laptobum ısınıp yanmış anakart. Sıvı metal olduğuna bakmayın
Gamegaraj 5060lı ryzen 9 8945hx işlemcili sattı 60 bine fakat stokları tükendi. Tekrar stok gelirse aradaki fiyata kesinlikle değer bence.Bu sekildd 1 tb ssd, 32 gb ram, 2k panel, sivi metal termal macun ve 8. Nesil r7 falan filan, 5070 li 70 bin tl ye leptop imkansizz olsun sanmam, varsa da gercekten arastirmaya useniyorum, link alabilirim hocam bi bakicam. Bu leptopa gelince orta seviyede iyi is cikariyor, performans ve sogutmasi guzel, biraz ses yapiyor haliyle ama guzel bi leptop. Sadecd uzun suredir fiyat analizi yapmiyorum, bu fiyattaki leptoplari da incelemek lazim, suanki rakipledine bakmak lazim.
2 Tane aldim bir problem yasamadim ama malesef teknoloji isi sans isinitro 16 almayın aldırmayın. 3aydır serviste laptobum ısınıp yanmış anakart. Sıvı metal olduğuna bakmayın
Game garajlari goruyorum ama piyasadaki konumu ne bilmiyorum. Cikarttiklari makinalardaki memnuniyet ne durumda onu da merak editprum cunku 60 bin ucuz da degil yaniGamegaraj 5060lı ryzen 9 8945hx işlemcili sattı 60 bine fakat stokları tükendi. Tekrar stok gelirse aradaki fiyata kesinlikle değer bence.
Bitsne suan hb da saglam bi makinaya baktim 60 bin tl lik, 5060 ekran kartina 115 w ekran karti koymuslae bu mesela normalmi. Bilmiyotum arastirmak lazim. 5060 icin minimum 145 w oneriliyor mesela. Genele bakmak lazim, kagit ustunde gamegarajdan krali yokGamegaraj 5060lı ryzen 9 8945hx işlemcili sattı 60 bine fakat stokları tükendi. Tekrar stok gelirse aradaki fiyata kesinlikle değer bence.
20 is gunu icinde donmezse yenisini alsaydiniz hocamnitro 16 almayın aldırmayın. 3aydır serviste laptobum ısınıp yanmış anakart. Sıvı metal olduğuna bakmayın
sen yanlış biliyor olabilir misin?Bilen birinin çıkmayışı üzdü
Gamegaraj MSI üretimi. Laptoplarında gayet iyiler. Sıvı metal, SSD, RAM bunlar ilave edilebilir ama 4060 değişmez. Bu para ne olursa olsun 4060 için fazla bana göre.2 Tane aldim bir problem yasamadim ama malesef teknoloji isi sans isi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Game garajlari goruyorum ama piyasadaki konumu ne bilmiyorum. Cikarttiklari makinalardaki memnuniyet ne durumda onu da merak editprum cunku 60 bin ucuz da degil yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bitsne suan hb da saglam bi makinaya baktim 60 bin tl lik, 5060 ekran kartina 115 w ekran karti koymuslae bu mesela normalmi. Bilmiyotum arastirmak lazim. 5060 icin minimum 145 w oneriliyor mesela. Genele bakmak lazim, kagit ustunde gamegarajdan krali yok
Kral sende sorun oldu diye bu markayı veya bilgisayarı kötü yapmaz, belki başkasında olmayacak bu sorun, çiçek gibi cihaz muadillerine görenitro 16 almayın aldırmayın. 3aydır serviste laptobum ısınıp yanmış anakart. Sıvı metal olduğuna bakmayın
5060 ekran kartina 115 w guc destegi vermisler ki msi yaklasik 3-4 sene once sacma cok guzel ekran kartlarini guc tuketimiyle s*cip batirmis bi marka, zaten gozumden defalarca dusmus, markalasmayi kullanmis bi marka ama ben şunu tartisirim. Bu fiyata bundanndahs iyisi olabilir, ben zaten birime tavsiye verecekken doneme gore rakipler ve fiyatlar degistigi icin, tekrar inceleme ve arastirma yapmak gerekir, cok guzel bi model olmasina ragmen cok fazla zam yemis de olabilir, f/p orani tamsmen altust olmus olabilir. Ama game garaja kagit ustunde bakinca okey, ama bu konu altinda bazi seylere kesinlikle katilmiyorum. Ben o fiyata onu bunu alirim diyen kimseden gercekten mantikli bi secim daha gormedim. Varsa atilsin, insanlar da faydalansin yani, ben de sevinirimGamegaraj MSI üretimi. Laptoplarında gayet iyiler. Sıvı metal, SSD, RAM bunlar ilave edilebilir ama 4060 değişmez. Bu para ne olursa olsun 4060 için fazla bana göre.
Özelliklerine göre pahali değil ama TEKNORYA saticisindan ekmek dahi almayin mumkunseÇok pahalı
Aynı modelin İ7 12650H lı modelini 4 gün önce 44K dan sipariş ettim pahalı kalmıyor mu fiyatı ?Acer Nitro 16 AN16-42 Amd R7 8845HS 32GB 1tb SSD RTX4060-8GB Dos 16" Wqxga 165Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QSKEY.002