❌İndirim Bitti! Acer Nitro 16 Ryzen 7 8845HS 32 GB 1 TB SSD RTX4060 16" WQXGA Gaming Laptop 50.919TL

nitro 16 almayın aldırmayın. 3aydır serviste laptobum ısınıp yanmış anakart. Sıvı metal olduğuna bakmayın

Bu sekildd 1 tb ssd, 32 gb ram, 2k panel, sivi metal termal macun ve 8. Nesil r7 falan filan, 5070 li 70 bin tl ye leptop imkansizz olsun sanmam, varsa da gercekten arastirmaya useniyorum, link alabilirim hocam bi bakicam. Bu leptopa gelince orta seviyede iyi is cikariyor, performans ve sogutmasi guzel, biraz ses yapiyor haliyle ama guzel bi leptop. Sadecd uzun suredir fiyat analizi yapmiyorum, bu fiyattaki leptoplari da incelemek lazim, suanki rakipledine bakmak lazim.
Gamegaraj 5060lı ryzen 9 8945hx işlemcili sattı 60 bine fakat stokları tükendi. Tekrar stok gelirse aradaki fiyata kesinlikle değer bence.

nitro 16 almayın aldırmayın. 3aydır serviste laptobum ısınıp yanmış anakart. Sıvı metal olduğuna bakmayın
2 Tane aldim bir problem yasamadim ama malesef teknoloji isi sans isi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamegaraj 5060lı ryzen 9 8945hx işlemcili sattı 60 bine fakat stokları tükendi. Tekrar stok gelirse aradaki fiyata kesinlikle değer bence.
Game garajlari goruyorum ama piyasadaki konumu ne bilmiyorum. Cikarttiklari makinalardaki memnuniyet ne durumda onu da merak editprum cunku 60 bin ucuz da degil yani

Bitsne suan hb da saglam bi makinaya baktim 60 bin tl lik, 5060 ekran kartina 115 w ekran karti koymuslae bu mesela normalmi. Bilmiyotum arastirmak lazim. 5060 icin minimum 145 w oneriliyor mesela. Genele bakmak lazim, kagit ustunde gamegarajdan krali yok

Son düzenleme:
20 is gunu icinde donmezse yenisini alsaydiniz hocam

Ben kullaniyorum arkadaslar bu modeli 165hz olani benimli buna bakmadim 180 lik mi. Asus rog strix g16 dan gectim buna.

2 Tane aldim bir problem yasamadim ama malesef teknoloji isi sans isi

Game garajlari goruyorum ama piyasadaki konumu ne bilmiyorum. Cikarttiklari makinalardaki memnuniyet ne durumda onu da merak editprum cunku 60 bin ucuz da degil yani

Bitsne suan hb da saglam bi makinaya baktim 60 bin tl lik, 5060 ekran kartina 115 w ekran karti koymuslae bu mesela normalmi. Bilmiyotum arastirmak lazim. 5060 icin minimum 145 w oneriliyor mesela. Genele bakmak lazim, kagit ustunde gamegarajdan krali yok
Gamegaraj MSI üretimi. Laptoplarında gayet iyiler. Sıvı metal, SSD, RAM bunlar ilave edilebilir ama 4060 değişmez. Bu para ne olursa olsun 4060 için fazla bana göre.

Kral sende sorun oldu diye bu markayı veya bilgisayarı kötü yapmaz, belki başkasında olmayacak bu sorun, çiçek gibi cihaz muadillerine göre

Bu fiyata asla alınacak makine değil, sonuçta 4060, alabileceğiniz max performans belli zaten istediği kadar kaliteli olsun ki bence çok da değil.

Multi frame gen olmayan laptob için yüksek fiyat.

Gamegaraj MSI üretimi. Laptoplarında gayet iyiler. Sıvı metal, SSD, RAM bunlar ilave edilebilir ama 4060 değişmez. Bu para ne olursa olsun 4060 için fazla bana göre.
5060 ekran kartina 115 w guc destegi vermisler ki msi yaklasik 3-4 sene once sacma cok guzel ekran kartlarini guc tuketimiyle s*cip batirmis bi marka, zaten gozumden defalarca dusmus, markalasmayi kullanmis bi marka ama ben şunu tartisirim. Bu fiyata bundanndahs iyisi olabilir, ben zaten birime tavsiye verecekken doneme gore rakipler ve fiyatlar degistigi icin, tekrar inceleme ve arastirma yapmak gerekir, cok guzel bi model olmasina ragmen cok fazla zam yemis de olabilir, f/p orani tamsmen altust olmus olabilir. Ama game garaja kagit ustunde bakinca okey, ama bu konu altinda bazi seylere kesinlikle katilmiyorum. Ben o fiyata onu bunu alirim diyen kimseden gercekten mantikli bi secim daha gormedim. Varsa atilsin, insanlar da faydalansin yani, ben de sevinirim

Geri