Akşam ne varKlavye modelini beğenmeyen akşamı beklesin
Paylasicam 2 klavye + keycaps 55 dolarAkşam ne var
Niye akşam hocam şimdi atsana iştePaylasicam 2 klavye + keycaps 55 dolar
Disardayim şuan hocam eve geciyom atarım bide sipariş veriyim biNiye akşam hocam şimdi atsana işte
dynatab aldım bir tane, daha iyiyse senin atacağını alalım hocam, bekliyoruz.Disardayim şuan hocam eve geciyom atarım bide sipariş veriyim bi
HocM ben 2 kere aldim ayni seyleri soyleyerek 2sinde de vergi cikmadihocam sea salt sipariş ettim. fps oyunları odaklı ve sessiz olmasını sevdiğim için doğru bir tercih mi ? ve [email protected]'a forumda bir arkadaşın yazdığı hazır metne bilgilerimi ekleyip mail attım. ekstra yapmam gereken bir şey var mı vergilendirmeyi garantiye almak için ?
Daha iyi bir şey olsa konu sahibi söylerdi gibidynatab aldım bir tane, daha iyiyse senin atacağını alalım hocam, bekliyoruz.
Daha iyi bir şey olsa konu sahibi söylerdi gibi
Yani alıp almamak size kalmış. Aula f75' ten sonraki en iyi klavye indirimlerinden biri bana göre , 1300 TL'ye 10.000 mah batarya gerçekten çok iyi.dynatab aldım bir tane, daha iyiyse senin atacağını alalım hocam, bekliyoruz.
Daha iyi bir şey olsa konu sahibi söylerdi gibi
aldım zaten de, daha ne var onu merak ettim. hatta dynatabden 2 tane alınabilir.Yani alıp almamak size kalmış. Aula f75' ten sonraki en iyi klavye indirimlerinden biri bana göre , 1300 TL'ye 10.000 mah batarya gerçekten çok iyi.
Bence yok hocam bir şey. konuyu ilk görür görmez tüm klavyelere bakıp tek alternatif bunu gördüm.aldım zaten de, daha ne var onu merak ettim. hatta dynatabden 2 tane alınabilir.