Mehmetgf441
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Ben 2. periyota katıldım ama 250tl yatmış 750 yatmamış 22 haziranda yatar galiba
Son düzenleme:
Noldu kardeşim yok yatmaz yok cart curt temizinden 1200 liramizi aldık seni kendi dünyana bırakıyorum sen devam böyle reisBu günlerde en sevdiğim konu burası oldu.
Etkinliğe katıldıysan ve işlem yaptıysan gelir hocam. 8 Haziran'dan önce yaptıysan bugün gelir, eğer 8 Haziran'dan sonra yaptıysan 1 hafta beklemen lazım. Ödül dağıtım zamanı değişiyor etkinlik tarihleri arasında fark var.Tam yatis saati kac hocam herkese ayni dakika mi yatirdilar acaba ? Benimki daha yatmadi yanlış mi yaptik![]()
5,6,7 haziranda yapmisim islemleri. Hepsinden sonra da baktim 250 liralarda tik oldu bakalim bekleyelimEtkinliğe katıldıysan ve işlem yaptıysan gelir hocam? 8 Haziran'dan önce mi yaptıysan bugün gelir, eğer 8 Haziran'dan sonra yaptıysan 1 hafta beklemen lazım. Ödül dağıtım zamanı değişiyor etkinlik tarihleri arasında fark var.
Bende de yatmamış aynı şekilde arkadaşıma yatmış bakalım belki yatar5,6,7 haziranda yapmisim islemleri. Hepsinden sonra da baktim 250 liralarda tik oldu bakalim bekleyelim
Dekont at inanayım.Arkadaşlar bana da yattı hiçbir problem yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Noldu kardeşim yok yatmaz yok cart curt temizinden 1200 liramizi aldık seni kendi dünyana bırakıyorum sen devam böyle reis
inanmazsan inanma bilader bi de seni mi ikna edicez hadi işine bakDekont at inanayım.