HouSH
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,604
FARKLI tc ile ver.Kankalar ben 1 tane tactile switchli olandan aldım daha kargoya verilmedi aynı hesaptan 1 tanede linear switch alsam sıkıntı çıkarmı
FARKLI tc ile ver.Kankalar ben 1 tane tactile switchli olandan aldım daha kargoya verilmedi aynı hesaptan 1 tanede linear switch alsam sıkıntı çıkarmı
Sadece TC ve telefon numarasını değiştirsem yeter yani adres falan cakmasinlarFARKLI tc ile ver.
2. Yi nasıl sipariş ediceksin aynı anda gelirlerse gümrükte kalmazmıansi/iso hangisi? belki 2.yi sipariş ederim
farkli kişi farkli tc.2. Yi nasıl sipariş ediceksin aynı anda gelirlerse gümrükte kalmazmı
Anladım hocamfarkli kişi farkli tc.
Evet yapabilirsin ikisinide ara sıra değiştirip kullanacaksan bunu al.Anladım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. Olarak aynısını almayıp bunumu sipariş etsem ki FPS oyunları için ideal diyorlardı buna![]()
VTER ATO87 HE Series
Precision Performance for Every Keystroke The VTER ATO87 HE wired magnetic keyboard takes precision to the next level with 0.01mm RT precision. This means no dead zones and instant key resets, allowing for the quickest and most accurate keystrokes. Whether you're executing quick movements in...epomaker.com
Hocam sence 2.mail atmalimiyim bı önceki postta cevaplarıni yazmistimDostlar AULA F65 32 Dolara denk geliyor onu da almayı düşünebilirsiniz.