❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Tam 24 saat geçti. Henüz kargoya vermediler ama az önce şöyle bir cevap geldi. Galiba başardık.

Hi,

Thank you for reaching out.

Please find the updates below as per your request:

1. Product Value Declaration
The product value has been declared as USD 15 on the invoice.

2. Shipping Method
We will dispatch the package via YunExpress.

3. Gift Marking Limitation
Please note that due to our system constraints, we are unable to mark the package as a "gift" on the shipping label. We apologize for any inconvenience this may cause.

We will try our best to arrange the shipment as soon as possible. Once the product is shipped, we will update you the tracking number via email. You can keep tracing your shipping and delivery status via email.

Please feel free to contact us if there is any other problem, we will be always here for you.

Have a nice day!

Warm regards
bu sabah yunexpres ile gönderemeyeceklerine dair mail attılar gerçekten benle zorları ne anlamadım. Yeni attığım maillere cevap vermediler daha ama yanwen ile gönderirlerse çok tilt olurum. hatta iptal bile edebilirim

Arkadaşlar tadınızı kaçırcak bir şey söyleyim belki benim şanssızlığımdandır epomakerdan 2 hafta önce aldığım kargo 10 gündür gümrükte bekliyomuş ses yok :D bir yere de ulaşamıyorum

MERHABA,

Sabrınız için teşekkür ederiz.

Talebinizi doğruladıktan sonra, YunExpress'in kargolamada kullanılmasıyla birlikte 15 USD'lik daha düşük ürün değeri beyanı için daha önce yapmış olduğunuz başvurunun onaylandığını teyit edebiliriz.

Daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa lütfen bize bildirin, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımla,

Mesajını mail olarak göndermişler.

Hocalarım ürün elimizde yok alternatif yollayalım deme ihtimalleri yüksek buraya yazıyorum epomakerda 4 klavye siparişinin 2sinde başına bu geldi herkese kolay gelsin

Klavye ihtiyacım vardı daha önce hiç bu tarz klavye kullanmadım, az önce ben de Beyaz-mor, Linear swtich, ISO-UK formatlı olanını aldım. Karttan 1309 TL çekti. 10-20 gün arasında gönderim süresi olabilir yazıyordu. E-mail'den ve Contact Us kısmından da mesajları gönderdim. Bakalım umarım vergi çıkmaz kısa sürede herkesin eline sorunsuz ulaşır.

Arkadaşlar tadınızı kaçırcak bir şey söyleyim belki benim şanssızlığımdandır epomakerdan 2 hafta önce aldığım kargo 10 gündür gümrükte bekliyomuş ses yok :D bir yere de ulaşamıyorum
Hangi ilde bekletildi. Ben böyle olaylara başka tarz bakıyorum. Asalak gümrükcü kargoyu en arkaya attığı ve üstüne sürekli yeni mal geldiği için orda kalma ihtimali var gibi düşünüyorum. kötü düşünmemek lazım awefawlpfwaf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,236
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri