Ryzen-22
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
evtYunExpress getirince vergi olmadigi kesinlesiyormu peki ?
evtYunExpress getirince vergi olmadigi kesinlesiyormu peki ?
tamamdir tesekkur ederim
kargo koduKargoya verilen arkadaşlar kargonuz nerede?
Benim kargo alınmayı bekliyor diyor hala.
Kargo kodu oluşmuş ama firma daha almamış.
hayır yunekspres pttye de verebiliyor konumla alakalı bir durum %100 diye bir şey yok
kocaelideyim yan sokagimda ptt subesi var ihtimalleri degistirirmi bu durumkargo kodu
hayır yunekspres pttye de verebiliyor konumla alakalı bir durum %100 diye bir şey yok
mahallende aras gibi kargolar varsa onlara verilirkocaelideyim yan sokagimda ptt subesi var ihtimalleri degistirirmi bu durum
uçağın kalktığı nerde gözüküyouçak kalktıgümrükten geçerse 2 adet daha almayı planlıyorum ömürlük klavye stoğum var aslında ama olsun
![]()
daha once temu alisverislerimde arasla geldi ama bilmiyorum mahallemde yok ama yakinda aras subesimahallende aras gibi kargolar varsa onlara verilir
eski konulardan öğrendiğim kadarıyla trdeki gönderi kodu 6 ile başlarsa pttye veriloyormuşkocaelideyim yan sokagimda ptt subesi var ihtimalleri degistirirmi bu durum
çirkin bulduğun Kasım neresi tam olarak klâsik %75 klavyelere ekran bölümü için pay eklenmiş bunumu kaba buluyorsun?Dünyanın en çirkin klavyesine 80 sayfa mesaj yazılmiş. O ekran kısmı çıkmıyosa büyük rezillik.
Ne alsın millet 1300tlye redragon falan mıDünyanın en çirkin klavyesine 80 sayfa mesaj yazılmiş. O ekran kısmı çıkmıyosa büyük rezillik.