80-100 bin TL bandında oyun yazılım laptopu önerisi

Sizede çok teşekkür ederim cevap ve öneri verdiğiniz için bütçemi arttirabilirsem kesin sizin attığınızı alacağım bide son soru ultra 7nin herhangi bir kroniği var mı? Bide ultra 7nin eşit gücüne sahip olan bilindik bir işlemci söylerseniz sevinirim işte atıyorum i7-14700k ultra 7 ile eşit güce sahip tarzında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır hocam çok sağolasın valla başka forumlarda da Forum açmıştım düzgün bir yanıt alamadım hemen cozdunuz işimi teşekkür ederim
bence bir tık daha çıkarak şuna bak derim. Üst segment ürün alıyorsun paneli daha başarılı olsun derim.

Panel yanında işlemci de daha yüksek skorlu.

bence bir tık daha çıkarak şuna bak derim. Üst segment ürün alıyorsun paneli daha başarılı olsun derim.

Buna da bakayım bide son soruma cevap verebilirseniz çok memnun olurum intel core ultra 7 blender ve üst segment oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaratır mı unityden oyun kodlamayı düşünüyorum da

Buna da bakayım bide son soruma cevap verebilirseniz çok memnun olurum intel core ultra 7 blender ve üst segment oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaratır mı unityden oyun kodlamayı düşünüyorum da
Oyun kodlayacağından işlemci kritik senin için. Bir önceki mesajımı editlemiştim işlemci için. Ona da bakar mıısn?

Panel yanında işlemci de daha yüksek skorlu.
https://m.n11.com/urun/msi-vector-1...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel hocam peki bu bilgisayarın paneli cartı curtu nasıl hani fiyatı çok çok iyi ondan soruyorum

-ram
-ekran çözünürlüğü
-panel renk gamı
-ekran yenileme hızı
-kasa soğutma performansı
Bu özelliklerde asus tokatlar. Diğerleri aynı.
Vector kasalarda kronik problemler var diye konular görmüştüm hocam. Onu da araştırabilirsin.
Tamamdır hocam çok sağolasın iyi geceler iyi akşamlar

Tamamdır hocam çok sağolasın iyi geceler iyi akşamlar
İyi geceler dostum. Rica ederim. Pahalı bi laptop alacaksın, uzun ömürlü ve bütün ihityaçlarını cover etmeli. Bir kez alıyorsun o yüzden daha sağlam özelliklileri tercih et. Düşüğünü 6 taksit ile almaktansa 9 taksit ile üstünü almak da finansal olarak mantıklı.

İyi geceler dostum. Rica ederim. Pahalı bi laptop alacaksın, uzun ömürlü ve bütün ihityaçlarını cover etmeli. Bir kez alıyorsun o yüzden daha sağlam özelliklileri tercih et. Düşüğünü 6 taksit ile almaktansa 9 taksit ile üstünü almak da finansal olarak mantıklı.
Hocam merhabalar tekrardan rahatsız etmek zorunda kaldım kusura bakma üst segment son attığın pc
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DY67...33&creativeASIN=B0DY67YLN5&linkCode=asn&psc=1
asus rogun kendi sitesinde gözükmüyor ancak
https://shop.asus.com/tr/90nr0lr1-m008x0-rog-strix-g16-2025.html?bdl=0
Bu attığım kendi sitesinde gözüküyor aralarında herhangi bir fark var mı arasında fiyat farkı var ancak acemi olduğum için çok bir fark göremedim ne gibi bir farkı var

İkinci benim attığım Asus rog strix g16 s5216 sizin attığınız asus rog strix g16 s5212 benim attığım pcnin fiyatı 1k lık kuponla 99978 oluyor sizin attığınızın maalesef indirimi bitmiş en ucuz ve güvenilir amazonda buldum o da 97999 tl 1-2k lık bir fark var mı ve de sizin attığınız pc asusun kendi sitesinde neden gözükmüyor biliyor musunuz

Geri