❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

kotu klavye demedin ki, sadece qcnin cop oldugunu belirttim ki oyle zaten birsuru issues var hakkinda ancak fr4 plat falan filan nebula sapliyor

10k mah dedigin ucuz bisey alir takarim aliexpressden, tek olay batarya olsa keske canim benim
yav daha düşük mah batarya da koyabilirdi o ekranı beslemek için demek ki dengelemiş adamlar ki zaten zevk meselesi fr4 platın farkını hissedecek 30 kişiden 1i sen isen git al kanka CIDOO Nebula bana göre alınmaz ve almayacağım bitti gitti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam ortak noktada buluştuk o zaman bu fiyat zaten bu klavyenin ederi kadar.Al satçılar 3-4k ya satabileceklerini zannediyorlar ona sitem ediyorum ben.İyi fiyat zaten şuanki fiyatı özellikleri de iyi ona lafım yok.
Kankacım zaten al satçılar 3-4kya satabilecek zannetmiyorlar satacaklar 2-3 ay maksimum daha önce aldığım 1 üründe senin gibi 30 kişi yorum yapmıştı satamazsın diye 1.5 ayda 3e aldığımı 9a sattım bu iş öyle kağıt üzerindeki gibi olmuyor.

Arkadaşım olay burda bizim yaptığımız kazanç ya bu fiyata daha iyi bi alternatifin oldugunu savunan CIDOO nebula diyen arkadaşı dinleyip onu da alabilirsin. 140 dolar ben de vermem ama 140 dolar veriyor musun vermiyorsun 140 dolar üzerinden değerlendirip kötüleme kampanyan bitti mi?
Nebula çok dandik knk kim diyor CIDOO NEBULA alın diye dinlemeyin

Nebula çok dandik knk kim diyor CIDOO NEBULA alın diye dinlemeyin
Kağıt üzerinden inceleyen asla klavyeyi almayıp elini sürmemiş bir kardeş diyor. Takmış FR4 plata

Tamam ortak noktada buluştuk o zaman bu fiyat zaten bu klavyenin ederi kadar.Al satçılar 3-4k ya satabileceklerini zannediyorlar ona sitem ediyorum ben.İyi fiyat zaten şuanki fiyatı özellikleri de iyi ona lafım yok.
3-4k fazla. 2. klavyeyi alsam max 2500 yazarım. Hatta arkadaşıma satsam 1500e veririm

Dandik mi ?

Arkadaşlar nebula dynatab75x ten kaliteli haberiniz olsun
Kardeşim benim aynı klasman ürünler değiller Dynatab75xin bana tasarımı çok hoş geldi Nebuladan nefret ettim mesela bunu nası çözüceksin gidip keyscap alıcan switch değiştiricen nebulada ee noldu klavye oldu sana 2.5k ona 2.5k vereceğime çok daha iyi alternatiflere yönelirim

yav daha düşük mah batarya da koyabilirdi o ekranı beslemek için demek ki dengelemiş adamlar ki zaten zevk meselesi fr4 platın farkını hissedecek 30 kişiden 1i sen isen git al kanka CIDOO Nebula bana göre alınmaz ve almayacağım bitti gitti.

Kankacım zaten al satçılar 3-4kya satabilecek zannetmiyorlar satacaklar 2-3 ay maksimum daha önce aldığım 1 üründe senin gibi 30 kişi yorum yapmıştı satamazsın diye 1.5 ayda 3e aldığımı 9a sattım bu iş öyle kağıt üzerindeki gibi olmuyor.
fr4 plateyi hayatinda denememis adamlardan birisin nebulanin dandik oldugunu kim soyluyor 😄 epomakerin cop qcsi yerine tercih ederim eger epomaker savuuyosan redditte birsuru issues var git yardim et

3-4k fazla. 2. klavyeyi alsam max 2500 yazarım. Hatta arkadaşıma satsam 1500e veririm
Sırf al sat yapmak için bak uzun zamandır yapmıyorum gider alırım foruma ss atarım 3.5 - 4 den satarım klavyeyi ağzınız açık izliceksiniz sonra :D

Kardeşim benim aynı klasman ürünler değiller Dynatab75xin bana tasarımı çok hoş geldi Nebuladan nefret ettim mesela bunu nası çözüceksin gidip keyscap alıcan switch değiştiricen nebulada ee noldu klavye oldu sana 2.5k ona 2.5k vereceğime çok daha iyi alternatiflere yönelirim
Yani orasi ayrı tabi ama kasa keycaps kalitesi nebulanin muadili yok dynatab75x alınır orası ayrı 30 dolara bidaha asla bulamaz kimse

fr4 plateyi hayatinda denememis adamlardan birisin nebulanin dandik oldugunu kim soyluyor 😄 epomakerin cop qcsi yerine tercih ederim eger epomaker savuuyosan redditte birsuru issues var git yardim et
Sen kullandığın nebulayı bi ss atsana foruma görelim FR4 Plateyi nasıl deneyimlemişsin.

Yani orasi ayrı tabi ama kasa keycaps kalitesi nebulanin muadili yok dynatab75x alınır orası ayrı 30 dolara bidaha asla bulamaz kimse
Şahsen asla o keyscapleri kullanmam o yüzden benim için nebulanın hiç bi olayı yok. Kalitesi için değil tasarımı yüzünden o ne öyle gay miyiz?

ovsene kankam dynatabini neleri varmis bakayim qcsi kotu olan epodan ne beklersin, ayrıca oem parçada rampage gibi. trash tier company epomaker, sacma sacma anlasmalar yaparak kendini savunamayan bi firma epomaker 😄 redditte birsuru epomaker klavye haterlari var bos degil bunlar https://www.reddit.com/r/MechanicalKeyboards/s/1Je1fjxrXh
Bozulursa başka bir şey alır millet. altı üstü 1300tl gitti. Bırakın millet ucuza klavye alsın belki alanların yarısı rampage gamepower gibi membran klavyelerden geçti. Yarısı da ucuz diye denemek için aldı. isterse tuğladan yapılsın 1300tl?

switch olarak ne aliyon kanka vertex falan mi aldin da 2.5 oldu

epomakerdan indirimli switchleri 300 e cozersin ornek ust tier olan bluebird 300 lira falan 100 tanesi keycaps dedigin kisiden kisiye degisir ancak keycapsler de 200-300 bandinda vergi ile birlikte aliexpressde hatta gecen aldik arkadasla

Dandik mi ?

Arkadaşlar nebula dynatab75x ten kaliteli haberiniz olsun
Evet iç contası filan o kadar basit ki tuşa basınca klavye içe göçüyor resmen :D

Ekler

• 1750317695712.webp
    1750317695712.webp
    3.5 KB · Hit: 42
Geri