❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

FPS oyunları için ATO87 mi daha mantıklı olur yoksa 75X mi
Manyetik istiyorsan ATO87 alma git trden akko fun 60 al zaten indirimde. Ama düz klavye istiyorsan 75X al geç.

Yanlış bilgilendirme sonmile kodu paltr ile başlarsa araskargo veya kargoistte teslim ediliyor
60... İle başlarsa imile express alıyor doğru fakat eskiden imile llojistik PTT ye ait tüm gönderileri alıyordu son 6 aydır sürat ile anlaşıyor yani vergi çıkma ihtimali burda kimseye yok herkes rahat olsun iyi alışverişler herkese
@Nhyaaa

.

Ak820prodan kaliteli plastiği var öyle diyim elimde var aktif olarak dynatab75x kullanıyorum sorusu olan varsa sorabilir

Çok tuhaf milletiz 1300'e klavye bulmuşsunuz orası böyle tasarım kötü şurası şöyle :D abi şaka gibi insanlarsınız valla bak
He ya 2.yi aldım konu biraz daha karşıma çıkarsa dayanamayıp 3.yü alıcam

FPS oyunları için ATO87 mi daha mantıklı olur yoksa 75X mi
Hangisi ucuzsa onu al klavye oynatmıyor yok rt miş yok 8khz miş falan filan para cukkalamak için pazarlama stratejisi 1 hadi 3ms fark olacak max

Kasası bildiğin düz ABS plastik işte malzeme kalitesi herhangi bir klavye ile aynı
Kardeşim Aluminyum olmasını mı bekliyordun plastik kalitesi her yerde aynı diye bişey mi var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ovsene kankam dynatabini neleri varmis bakayim qcsi kotu olan epodan ne beklersin, ayrıca oem parçada rampage gibi. trash tier company epomaker, sacma sacma anlasmalar yaparak kendini savunamayan bi firma epomaker 😄 redditte birsuru epomaker klavye haterlari var bos degil bunlar https://www.reddit.com/r/MechanicalKeyboards/s/1Je1fjxrXh
Arkadaş ne alıyorsun araba mı alıyorsun ya ne bu ince düşünme yok o kötü yok bu kötü F/P olarak bakmazsan hep böyle itici durursun dostum bana bu fiyata klavye söylesene 10000 mah ekranlı.

Kardeşim Aluminyum olmasını mı bekliyordun plastik kalitesi her yerde aynı diye bişey mi var?

Arkadaş ne alıyorsun araba mı alıyorsun ya ne bu ince düşünme yok o kötü yok bu kötü F/P olarak bakmazsan hep böyle itici durursun dostum
kotu klavye demedin ki, sadece qcnin cop oldugunu belirttim ki oyle zaten birsuru issues var hakkinda ancak fr4 plat falan filan nebula sapliyor

10k mah dedigin ucuz bisey alir takarim aliexpressden, tek olay batarya olsa keske canim benim

Arkadaş ne alıyorsun araba mı alıyorsun ya ne bu ince düşünme yok o kötü yok bu kötü F/P olarak bakmazsan hep böyle itici durursun dostum bana bu fiyata klavye söylesene 10000 mah ekranlı.
Sen avukatı mısın hocam epomakerın tamam iyi ki bir klavye aldın ordan,tamam en iyisi senin klavyen.Ben diyorumki normal fiyatı 140 dolar olan bir klavyenin malzemesi düz plastik olmamalı.

Sen avukatı mısın hocam epomakerın tamam iyi ki bir klavye aldın ordan,tamam en iyisi senin klavyen.Ben diyorumki normal fiyatı 140 dolar olan bir klavyenin malzemesi düz plastik olmamalı.
Arkadaşım olay burda bizim yaptığımız kazanç ya bu fiyata daha iyi bi alternatifin oldugunu savunan CIDOO nebula diyen arkadaşı dinleyip onu da alabilirsin. 140 dolar ben de vermem ama 140 dolar veriyor musun vermiyorsun 140 dolar üzerinden değerlendirip kötüleme kampanyan bitti mi?

Arkadaşım olay burda bizim yaptığımız kazanç ya 140 dolar ben de vermem ama 140 dolar veriyor musun vermiyorsun 140 dolar üzerinden değerlendirip kötüleme kampanyan bitti mi?
Tamam ortak noktada buluştuk o zaman bu fiyat zaten bu klavyenin ederi kadar.Al satçılar 3-4k ya satabileceklerini zannediyorlar ona sitem ediyorum ben.İyi fiyat zaten şuanki fiyatı özellikleri de iyi ona lafım yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,208
Üyeler
188,053
Son üye
Korevyn
Geri