bdrhncagriozdmr
80+
- Reaksiyon skoru
- 163
Her gün siteye f5 atmaktan yks çalışamıyorum o derece hastayımİyi fiyatmış bir ara gördüm ama pek ilgimi çekmemişti.
Her gün siteye f5 atmaktan yks çalışamıyorum o derece hastayımİyi fiyatmış bir ara gördüm ama pek ilgimi çekmemişti.
Klavye harici mouseları da çok iyi A5 ultrası da var bende batarya bitmiyor tutuş olarak logitech benziyorMchose öyle bir marka ki aynı klavyeyi üretmek yerine yepyeni modeller çıkarıyor. Ama fiyatı ortalama 3000-3500tl.
valla ben 1 sene önce eyooso low profile klavye almıştım 700-800 kusure yedek olsun diye 2 tane almıştım ama paradan yana sıkıntı yok diyosan logitech g915 öneririm aşırı iyi bu anlamda seni memnun ederöneri varmı
Mouse alınırsa 2400 civarına mchose alınır veya scyrox başka iyisi yok gibi.Klavye harici mouseları da çok iyi A5 ultrası da var bende batarya bitmiyor tutuş olarak logitech benziyor
Bende iki mouse da var ikisi de oldukça iyi mchose bataryadan dolayı bi tık daha ağır eli büyük olan için a5 ultra bire birMouse alınırsa 2400 civarına mchose alınır veya scyrox başka iyisi yok gibi.
Hocam 40 gram mouseler bile çıkmışda ben 800tlye aj159 pro almıştım. Ekipmanları iyi ki siyah almışım. 6bin tl lik nova5 kulaklık kullanıyorum leş gibi oldu temizlenmiyorda.Bende iki mouse da var ikisi de oldukça iyi mchose bataryadan dolayı bi tık daha ağır eli büyük olan için a5 ultra bire bir
Mchose L7 Pro - Scyrox v8 & v6 - Darmoshark M3S Max tercih ederdim ben olsam sıralama da yazdığım gibi.Mouse alınırsa 2400 civarına mchose alınır veya scyrox başka iyisi yok gibi.
knk bizde de cam bardak var su içiyorum aynı bardaktan 20 yıldır görevini çok iyi yerine getiriyoAlıntıyı görüntüle
7 yıl oldu turp gibi.
MCHOSE ürün bekleyenler bence paranızı kenara ayırın çok büyük gelecek gibi gaming gen mchose kategorisine yep yeni ürünler eklemiş