❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Onu bunu sallayın da al satçılar sahibinden de ilan açmamışlar daha aula dönemi adam yeni verdiği siparişi ilana koymuştu

MCHOSE ürün bekleyenler bence paranızı kenara ayırın çok büyük gelecek gibi gaming gen mchose kategorisine yep yeni ürünler eklemiş
Şu an 0 ekipmanım olsa G75 + L7 Pro kombosu yapardım efsanevi olur herhalde.

Şu an 0 ekipmanım olsa G75 + L7 Pro kombosu yapardım efsanevi olur herhalde.
A5 Ultra mı yoksa L7 PRO mu daha iyi bu arada A7 ultra da eklemişler yeni ürün olarak

knk bizde de cam bardak var su içiyorum aynı bardaktan 20 yıldır görevini çok iyi yerine getiriyo
Niye dalga geçiyorsun ki. dynatab 75x al bakalım 7 yıl kullanabilicek misin :D. Teknoloji işi ile evindeki bardağı karşılaştırıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vergi çıkmıyorsa bakılabilir.

Yazmıştım maalesef yapamayız demişlerdi. 60 dolar fatura ile yollarlar.

A5 Ultra mı yoksa L7 PRO mu daha iyi bu arada A7 ultra da eklemişler yeni ürün olarak
L7 Pro ama bu biraz eline bağlı benim elime L7 Pro gidiyor A5 Ultra da beğendiğim bir mouse.

1750319723846.webp

Hatta desteklerine yazdığım bir mesajda bu. Türkiye ye gelmiyor klavye veya birden bire gelicek 1000 stok civarı.

Niye dalga geçiyorsun ki. dynatab 75x al bakalım 7 yıl kullanabilicek misin :D. Teknoloji işi ile evindeki bardağı karşılaştırıyor

Yazmıştım maalesef yapamayız demişlerdi. 60 dolar fatura ile yollarlar.
Keşke öyle bir şey yapabilse anlamadığım gaming gen nasıl böyle uyguna veriyor dolar olarak karşılığı zaten 2400 filan çok az kar koyuyor demek ki toptan alınca da kaça veriyorlardır bunlara

Alıntıyı görüntüle
Hatta desteklerine yazdığım bir mesajda bu. Türkiye ye gelmiyor klavye veya birden bire gelicek 1000 stok civarı.
Şuan tedarik aşamasında olabilir çünkü yeni ürünler ekliyorlar kulaklık klavye mouse farklı ürünler koymuşlar siteye

Onu bunu sallayın da al satçılar sahibinden de ilan açmamışlar daha aula dönemi adam yeni verdiği siparişi ilana koymuştu
Dynatab 75x Aula F75'in yarısı kadar bile gündem olmadı henüz. Ve olmayacak gibi Aula o zaman Corolla gibi peynir ekmek olmuştu :D

Keşke öyle bir şey yapabilse anlamadığım gaming gen nasıl böyle uyguna veriyor dolar olarak karşılığı zaten 2400 filan çok az kar koyuyor demek ki toptan alınca da kaça veriyorlardır bunlara
G75 pro ilk başta 2500tl değildi sanırım yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Eğer stoğa gelirse 3000tl ile gelme ihtimali yüksek.

Şuan tedarik aşamasında olabilir çünkü yeni ürünler ekliyorlar kulaklık klavye mouse farklı ürünler koymuşlar siteye
Yaklaşık 1.5 x kar etmeden getirtmez diye düşünüyorum sen hesapla.

Geri