❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Keşke öyle bir şey yapabilse anlamadığım gaming gen nasıl böyle uyguna veriyor dolar olarak karşılığı zaten 2400 filan çok az kar koyuyor demek ki toptan alınca da kaça veriyorlardır bunlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan tedarik aşamasında olabilir çünkü yeni ürünler ekliyorlar kulaklık klavye mouse farklı ürünler koymuşlar siteye
Ekstra müşavir masrafları var kar yapmaları için toptan fiyatın çok ucuz olması gerekli.

1750320002663.webp

Bende hala aynı durumda

linearın stoğu bitmiş. umarım adamlar linear gönderir bana. destek henüz cevap vermedi ve değişikliği ayarlamadı. boku yedik

Epomaker fiyatları da iyi olabilir lansman indirimi ile.

Epomaker fiyatları da iyi olabilir lansman indirimi ile.

Split 65 çekeriz 1 tane de aslan gibi :D nerede egzantirik şey var ev dolu oldu limited bişey varsa hepsi ben de arkadaş sonumuz hayır olsun.

Split 65 çekeriz 1 tane de aslan gibi :D nerede egzantirik şey var ev dolu oldu limited bişey varsa hepsi ben de arkadaş sonumuz hayır olsun.
RT80 Modelini çok beğeniyorum.

Değişenklik gösteren bişey ama kasa kalitesi iyi switch kalitesi de iyi paddingide güzel gasket zaten bi de üstüne poron tabanlı bilmiyom daha ne istiyonuz? Ama dediğin gibi bazen bozuk falan geliyo epomaker o konuda biraz tırtiko
benim epomaker rt80 içinde ekstra gasket çıkmıştı sağolsunlar yedek gasket slikonum oldu :D ledlerin biri de çapraz şekilde onun dışında aldığım stabilizer epomaker marka değil de böyle çince garip bi kutuda gelmişti

sıkıntılı gelmesine rağmen harbi güzel klavye aktif olarak g75 proyu kullansam da dokunmatik ekranı tam ayarında mystery box aldım ondan çıkmıştı :D kasası baya ince ama
Stok gelse hemen çekerim çok beğendim.

Geri