❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

OHHH.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sen demiştin dimi linear al diye. Eğer klavye gümrükten geçerse hemen ardından bitane de tactile alıcam ikisinide kullanırım.
Linearı ben önerdim evet.

Yüksek ihtimal elimdeki manyetik klavyeleri komple satıp Dynatab 75xi kullanıcam zaten şekilci bi insanım güzel olur baya. Arada CS2 giriyom onun dışında MMORPG oynuyorum.

Benim alnımdan daha geniş ora

asıl mevzu gidip oraya parlaklık düğmesi gibi bişey koymuş abi şaka mı yapıyorsun yazılımı kurup ayarlayamacak adam zaten ledli klavye almasın benim logitech ofis klavyem var veriyim onla takılsın. Ne diye koyuyorsun ki az bişey işlevsellik kat ya.
Klavyenin tasarımı leş gibi zaten o yüzden uygun fiyattan satılıyor. Ekran dışında tuşları güzel başka bir özelliği yok.

Klavyenin tasarımı leş gibi zaten o yüzden uygun fiyattan satılıyor. Ekran dışında tuşları güzel başka bir özelliği yok.
Tasarımını ben de hiç beğenmedim ama 10000 mah olması falan güzel yine de malzeme kalitesi de düşük bence.

Tasarımını ben de hiç beğenmedim ama 10000 mah olması falan güzel yine de malzeme kalitesi de düşük bence.
Malzeme kalitesi düşük değil bu arada bu çıkarımı nereden yaptın?

Çok tuhaf milletiz 1300'e klavye bulmuşsunuz orası böyle tasarım kötü şurası şöyle :D abi şaka gibi insanlarsınız valla bak

Ulan ben siparişim veririm epomakerdan 20 günde zor kargolanir millet 2 günde kargolanmito diye laf ediyo jwjsjddj
Ben ve forumda gördüğüm 3-4 kişi hariç herkesin ki ertesi gün verildi hocam çünkü .d 2 gün sonra verildi bizimki aynı saatte vermişiz nerdeyse siparişi bide 1 günde verilenlere kargoya

malzeme kalitesi ile ilgili bisey duymadim ama epomakerin qcsi iyi degil
Değişenklik gösteren bişey ama kasa kalitesi iyi switch kalitesi de iyi paddingide güzel gasket zaten bi de üstüne poron tabanlı bilmiyom daha ne istiyonuz? Ama dediğin gibi bazen bozuk falan geliyo epomaker o konuda biraz tırtiko

Değişenklik gösteren bişey ama kasa kalitesi iyi switch kalitesi de iyi paddingide güzel gasket zaten bi de üstüne poron tabanlı bilmiyom daha ne istiyonuz?
degisken gosteren bisey degil qcsi apacik ortada, 1300 e nebula alirim cok daha iyi

Ben ve forumda gördüğüm 3-4 kişi hariç herkesin ki ertesi gün verildi hocam çünkü .d 2 gün sonra verildi bizimki aynı saatte vermişiz nerdeyse siparişi bide 1 günde verilenlere kargoya
Valla benim iş işte 8 9 kez epomakerdan sipariş verdim en erkeni 10 günde kargoya verildi aşağı yukarı md

FPS oyunları için ATO87 mi daha mantıklı olur yoksa 75X mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,780
Üyeler
187,984
Son üye
blackmorta
Geri